Sora tânărului ucis în accidentul de pe Calea Floreasca: Nu ne-au dat nici măcar un telefon să ne spună că le pare rău

Sora tânărului ucis în accidentul de pe Calea Floreasca: Nu ne-au dat nici măcar un telefon să ne spună că le pare rău

Sora taximetristului ucis în accidentul de sâmbătă de pe Calea Floreasca a declarat, duminică, pentru B1 TV, că rudele tânărului care a provocat accidentul nu au dat nici măcar un telefon familiei să transmită condoleanțe.

Îmi doresc din suflet ca autoritățile să facă dreptate și banii să nu conteze și să se uite la familia asta îndurerată. Nu ne-au dat măcar un telefon să spună că le pare rău… Iar cât despre băiețașul ăsta, (…) fiecare să plătească pentru faptele sale”, a spus Luana Neamțu, sora tânărului ucis în urma accidentului de sâmbătă.

Cât despre băiatul ăsta, sper să îl urmărească gândul și nenorocirea pe care a făcut-o toată viața și să plătească cu pușcărie”, a mai spus aceasta.

Sora tânărului ucis a mai spus că familia sa va apela la instanță pentru a face dreptate în acest caz.

Ștefan Micu, în vârstă de 32 de ani, lucra ca taximetrist pentru a-și întreține familia și urma cursurile unui masterat, după ce absolvise două facultăți la stat. El se pregătea să se căsătorească în primăvara anului 2012.

Autorul accidentului, un tânăr de 20 de ani pe nume Andrei Andronie, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile și este cercetat pentru ucidere din culpă.

Acesta venise în Bucureşti pentru scurt timp, el studiind la o universitate din străinătate.

Rudele morților cer dreptate

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`