Soluții naturale pentru a scăpa de furnici / Trucuri simple prin care poți să alungi insectele

Soluții naturale pentru a scăpa de furnici / Trucuri simple prin care poți să alungi insectele
Sursa foto: Captură Video / YouTube

Soluțiile din comerț pentru a scăpa de furnici nu sunt întotdeauna eficiente, motiv pentru care există câteva soluții naturale care alungă insectele la care poți apela pentru a-ți menține casa curată.

Cum poți să scapi de furnici cu ajutorul unor soluții naturale

Unul dintre trucurile care te ajută să scapi de furnici fără să apelezi la soluțiile din comerț este pudra de cretă. Aceasta trebuie aplicată pe podea, întrucât mai multe studii arată că furnicile tind să fugă atunci când dau de cretă. Cel mai probabil acestea sunt îndepărtate de carbonatul de calciu, o substanță care te ajută să scapi de orice fel de insecte.

De asemenea, un ingredient natural care te ajută să scapi de furnici este sucul de lămâie sau însăși fructul. Pentru a reuși să îndepărtezi insectele trebuie să storci o lămâie sau să pui coji în zonele afectate de furnici pentru câteva zile.

Un alt truc care te ajută să scapi de furnici este să amesteci cojile de la o portocală cu apă caldă, întrucât va avea aceleași efecte cu cele ale sucului de lămâie. De recomandat este să pui soluția preparată mai multe zile consecutiv, potrivit spynews.ro.

Poți să scapi de furnici și dacă pui piper, în special cel negru, în zonele în care vezi furnici, asta pentru a le alunga. Recomandat este să folosiți și piper cayenne, pe care îl puteți presăra unde sunt insecte sau chiar să combini piperul cu apă și să pulverizezi în locuință.

Un alt ingredient natural care te ajută să scapi de furnici este și sarea, care are efecte asemănătoare piperului cu apă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)