Șoferul vitezoman al lui IPS Teodosie a dat iar Poliția în judecată (VIDEO)

Șoferul vitezoman al lui IPS Teodosie a dat iar Poliția în judecată (VIDEO)
Captură Video - Radio Dobrogea / Youtube

Șoferul Înaltpreasfințitului Teodosie se războiește cu Poliția după ce mașina pe care o conducea, în care se afla Arhiepiscopul Tomisului, a fost surprinsă circulând cu 235 km/h. S-a întamplat anul trecut pe Autostrada Soarelui, însă aceasta nu este prima abatere a șoferului, informează B1 TV.

Contextul în care a fost amendat șoferul lui IPS Teodosie

Mașina care îl transporta pe ÎPS Teodosie a încercat să stabilească un nou record de viteză pe A2. Arhiepiscopului Tomisului se grăbea să ajungă la maslu, așa că șoferul de 28 de ani a apăsat tare pedala de accelerație.

„Eu nu știu, nu mă uit la kilometraj. Eu trebuia să ajung la un maslu. I-am zis să țină ritmul să ajungem la Maslu”, a spus atunci IPS Teodosie.

După ce a fost oprit în trafic de către polițiști, șoferul, care nu este nici măcar angajat al lui IPS, s-a ales cu permisul suspendat pentru 120 de zile și o amendă de 2.900 de lei.

Șoferul lui IPS Teodosie a dat Poliția în judecată

Deși părea să-și recunoască greșeala, Mihăiță s-a răzgândit repede și a dat Poliția în judecată, solicitând anularea procesului verbal care l-a lăsat fără permis și cu o gaură importantă în buget.

Șoferul lui IPS Teodosie, Mihăiță Sădîcă, mai are amenzi contestate, atât în Olt, cât și în Constanța sau Tulcea. Acestea sunt în diverse stadii, însă cele care s-au finalizat au fost pierdute de șoferul vitezoman.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`