Șoferul ucrainean implicat într-un accident acum două săptămâni a rămas blocat pe Valea Oltului, patronul i-a transmis să se descurse singur

Șoferul ucrainean implicat într-un accident acum două săptămâni a rămas blocat pe Valea Oltului, patronul i-a transmis să se descurse singur

Șoferul ucrainean care a rămas blocat pe Valea Oltului în urma unei tamponări produsă acum două săptămâni, stă la mila publică, alți șoferi îl ajută fie cu bani, fie cu alimente.

Așteaptă să-i vină piese de schimb de la firma pentru care face transport internațional – cu sediul în Uzbekistan

Un TIR încărcat cu marmură a fost implicat într-o tamponare pe Valea Oltului, DN7 / E81, în zona Proieni – Brezoi, din județul Vâlcea, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în timpul mersului, la finele lunii februarie.

În urma coliziunii, TIR-ul condus de un șofer ucrainean s-a defectat. De atunci, conducătorul auto așteaptă să-i vină piese de schimb de la firma pentru care face transport internațional – cu sediul în Uzbekistan -, ca să poată să plece mai departe.

Doar că patronul i-a transmis să se descurce singur, cel puțin acest lucru reiese dintr-o postare pe pagina de Facebook „Omul șoselelor” care a mediatizat situația sa.

De când i s-au terminat banii, conducătorul auto din Ucraina este la mila publică. Mulți șoferi care trec prin zonă (galeria foto) și-i cunosc problema s-au mobilizat și l-au ajutat fie cu bani, pentru a mânca la localul din apropiere, fie cu alimente.

Contactat de Adevărul, prefectul de Vâlcea Mihai Oprea a menționat: „Am luat legătura cu conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea.

Reprezentanții IPJ au și fost la fața locului și au constatat că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice. Au aflat doar că firma la care lucrează a trimis deja un utilaj pentru a fi tractat până la destinație. Acesta ar trebui să ajungă în cel mult o săptămână”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`