Șoferul de TIR care a lovit două surori în Buzău, implicat pentru a doua oară într-un accident cu victime

Șoferul de TIR care a lovit două surori în Buzău, implicat pentru a doua oară într-un accident cu victime
Foto: napocanews.ro

Șoferul de TIR care a accidentat, vineri seară, două surori pe o trecere de pietoni în județul Buzău, circula cu aprope 80 de kilometri pe oră în momentul accidentului și are numeroase abateri în trafic, acesta mai fiind implicat într-un accident rutier cu vitcime, scrie Mediafax.

În prezent, șoferul este arestat preventiv pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă după ce, în urma accidentului, una dintre surori, de numai 15 ani, și-a pierdut viața, iar cea de a doua a fost grav rănită.

Potrivit reprezentanților Parchetului Tribunalului Buzău, acesta circula cu aproape 80 kilometri la oră prin localitatea buzoiană Limpeziș, în apropeierea trecerii de pietoni.

Șoferul a mai cumulat în perioada 16 decembrie 2006 – 1 mai 2012 opt abateri la regimul circulației rutiere, iar în februarie 2006 a mai fost implicat într-un accident rutier din care au rezultat victime, susțin reprezentanții Parchetului. În 2006 a fost trimis în judecată de Parchetul Judecătoriei Brăila.

În cursul zilei de luni, rudele fetei decedate au ridicat sicriul cu trupul neînsuflețit al adolescentei de la Serviciul de Medicină Legală. Tânăra era elevă la Liceul de Arte din Buzău și membră a unui ansamblu folcloric.

Printre martorii accidentului s-au aflat șeful CJ Vrancea, Marian Oprișan, care a sunat la 112, și ministrul Nicolae Bănicioiu, care le-a acordat primul ajutor victimelor. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`