ȘOC în ROMÂNIA! MOARTEA Cristinei Țopescu, TRASĂ LA INDIGO! ȘI EL a fost GĂSIT MORT, după DOUĂ SĂPTĂMÂNI! Este ȘTIREA TRISTĂ a zilei

ȘOC în ROMÂNIA! MOARTEA Cristinei Țopescu, TRASĂ LA INDIGO! ȘI EL a fost GĂSIT MORT, după DOUĂ SĂPTĂMÂNI! Este ȘTIREA TRISTĂ a zilei

Un bărbat de 72 de ani din Bârlad a fost găsit mort în propria casă. Acesta nu mai fusese văzut de două săptămâni. Cum rudele nu țineau legătura cu el, lipsa lui nu a îngrijorat pe nimeni.

INCENDIAR! LOREDANA GROZA A ÎNTRECUT ORICE LIMITĂ! TOȚI AU ÎNLEMNIT CÂND S-AU UITAT LA SÂNII NĂRĂVAȘI! (GALERIE FOTO)

Unul dintre vecini a alertat autoritățile, au fost șocate să-l găsească pe bărbat fără suflare, potrivit cancan.ro. Pompierii au intervenit imediat și au spart ușa casei bârlădeanului, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

PROFEȚII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNȚAT MĂCELUL! VINE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, FRAȚILOR

S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar acum se așteaptă rezultatele autopsiei, pentru a se afla care a fost, cu exactitate, cauza morții bărbatului.

TRAGEDIE TOTALĂ PENTRU CĂTĂLIN BOTEZATU! OPERAȚIA CUMPLITĂ NU A REUSIT! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

„Detasamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecialã de stingere cu apã si spumã si modul pentru descarcerare, în municipiul Bârlad, pe strada Sg. Maj. Ivascu (iesirea spre Perieni), pentru deblocarea unei usi. Era foarte posibil ca în casã sã existe o persoanã cãzutã. Dupã deblocarea usii de acces, în casã a fost gãsitã cãzutã si inconstientã o persoanã în vârstã de aproximativ 72 ani. Persoana fost declaratã decedatã. La Interventie a participat si un echipaj al Politiei Municipale Bârlad”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Modul în care bărbatul și-a pierdut viața se aseamănă izbitor de mult cu sfârșitul pe care l-a avut Cristina Țopescu. Regretata jurnalistă și-a dat ultima suflare singură, înconjurată doar de câteva dintre animalele sale de companie și a fost găsită tot 2 săptămâni mai târziu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`