Sneakers și pantofi sport de damă 2020: 4 modele pentru garderoba ta!

Sneakers și pantofi sport de damă 2020: 4 modele pentru garderoba ta!

Pantofii gen sneakers sunt foarte confortabili și în același timp eleganți, având un aspect cool, care se potrivește în orice perioadă a anului. Pentru vacanța de vară, unele femei preferă sandalele, altele aleg încălțămintea de damă tip sport, care înainte de stil și confort favorizează confortul – lucru important în călătorii.

Pantofii sport trebuie să fie de foarte bună calitate, confortabili, să fie și în tendințele actuale ale modei, dar să și meargă la aproape toate hainele. De regulă, pantofii sport sunt ușor de asortat la îmbrăcămintea de stradă sau casual, oferă un look cool, elegant și interesant.

Cele mai populare 4 modele de sneakerși la modă în anul 2020

Cel mai apreciat de vedetele internaționale este un model de sneakers clasic, care se poate purta pe tot parcursul anului. Este vorba despre un stil simplu și elegant de sneakers care merge mai ales la pantaloni și este mereu la modă în fiecare an. Acest pantof sport se poartă și la fuste sau la rochii, are ceva foarte interesant și modern care atrage.

Un alt model în trend este cel cu platformă sau pantofii sport supradimensionați. Au un stil Spice-Girl, sunt cu talpa groasă și rezistentă, au un aspect senzațional. Acești adidași supradimensionați au devenit în acest an foarte populari.

Tendințele actuale includ și diferite modele de sneakerși colorați, care au imprimeuri și nuanțe diferite, foarte elegante. Astfel de pantofi sport multicolori ar trebui să fie purtați la jeanși sau ținute casual.

De asemenea, femeile pot purta în sezonul cald modele de sneakerși care sunt din materiale textile speciale. Ei sunt potriviți pentru plimbări, la serviciu, activități diverse sau călătorii.

Ce modele de pantofi sport damă sunt recomandate femeilor în acest an?

Femeile care vor să conducă ușor mașina pot opta pentru o pereche de pantofi sport care oferă o aderență foarte bună, cum sunt sneakerșii, adidașii sau tenișii. Desigur dacă vi se pare că acești pantofi nu sunt foarte eleganți, puteți să îi schimbați la destinație cu o pereche de pantofi cu toc înalt. Pentru condus mașina, pantofii sport trebuie să fie cât mai confortabili, să aibă talpa din cauciuc, să fie flexibili și relaxanți pentru picioare.

Există anumiți mocasini de damă, care sunt din piele, au talpa din cauciuc și sunt în stil sport. Aceștia sunt potriviți pentru șofat deoarece nu alunecă, sunt flexibili și rezistenți în timp, ceea ce este un avantaj. Mocasinii sport sunt la modă în anul 2020, sunt preferați pentru că oferă o stabilitate excelentă, nu lasă pielea piciorului să transpire și au și un design atractiv.

Printre modele de articole de încălțăminte, pe care ar trebui neapărat să le ai în garderoba ta, există și anumite produse tip sneakers și pantofi sport de damă care au devenit foarte populari și în tendințele modei din acest an. Femeile au probabil cel puțin o duzină de pantofi în garderoba lor, din care fac parte și pantofii sport.

Aceștia și-au pus amprenta asupra vieții în care trăim, sunt foarte potriviți pentru mersul pe jos sau pentru statul ore în șir în picioare. Producătorii își proiectează pantofii sport în funcție de preferințele clienților, vor să evite rănirea picioarelor și să îmbunătățească confortul pe cât posibil. Femeile caută astfel de accesorii pentru a se simți bine, cel puțin atunci când au ținute sport sau casual. Pantofii de acest gen se potrivesc foarte bine la hainele lor și sunt în tendințele modei din anul 2020.

Indiferent dacă fac sau nu sport, femeile adoră astfel de pantofi pentru că au un aspect cool și funcționează perfect la o ținută relaxată de weekend. În plus, oferă și un aspect tineresc, ceea ce este de apreciat. Prin schimbarea modelelor și culorilor, se pot crea stiluri diferite și ținute interesante, care sunt și confortabile.

Există și alte motive pentru care femeile preferă pantofii sport: pentru stabilitate și control, pentru tălpile speciale relaxante, pentru a evita rănile de la călcâi sau de la gleznă atunci când fac sport, pentru a avea picioarele complet acoperite când fac drumeții, etc. Pantofii sport tip sneakers sau adidas sunt cei mai potriviți vara. Aceștia sunt versatili și destul de eleganți, pot completa cu succes diferite ținute.

Foarte apreciată a devenit și încălțămintea de tip ecco, care are talpa din poliuretan și proprietăți antiderapante. Aceasta combină diferite tehnologii, astfel previne umiditatea și dezvoltarea bacteriilor, pentru o mai bună igienă și confort.

Pantofii sport pentru femei sunt foarte practici și interesanți, au un design care să se potrivească gustului tuturor. Designul unic și casual este atrăgător, de aceea pot fi purtați în diferite ocazii, pentru o perioadă îndelungată de timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`