Situație tensionată în Dâmbovița. Un manager a fost luat în bătaie de două tinere pe care le-a prins la furat

Situație tensionată în Dâmbovița. Un manager a fost luat în bătaie de două tinere pe care le-a prins la furat
Sursa foto: Freepik.com

Două fete au agresat fizic managerul unui magazin din orașul Fieni. Acestea l-au atacat pe bărbat după ce au fost prinse furând mai multe haine.

Tinerele au încercat să repete fapta de două ori la rând

Incidentul a avut loc pe data de 19 septembrie. Cele două fete de 22 de ani, respectiv 23 de ani, au agresat fizic de managerul unui magazin din orașul Fieni, județul Dâmbovița. Acestea au furat mai multe haine, timp de două zile la rând, conform click.ro. 

Tinerele au reușit să înlăture sistemul electronic antifurt, din respectivul magazin, s-au întors în următoarea zi să repete fapta, însă au fost observate de directorul magazinului. Bărbatul le-a atras atenția pentru a părăsi locația, iar cele două au început să îl agreseze fizic.

Fetele au fost reținute de autorități

Deși cele două au reușit să fugă, au fost reținute la scurt timp de polițiști. „La data de 22 septembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, faţă de două tinere de 22 şi 23 de ani, din Târgovişte, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Cele două femei sunt bănuite că, la data de 19 septembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un magazin din oraşul Fieni, ar fi sustras mai multe articole vestimentare prin înlăturarea sistemului electronic antifurt”, au transmis reprezentanții IPJ Dâmboviţa, potrivit antena3.ro.

În cursul zilei de 23 septembrie, cele două au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cele două tinere de 22 și respectiv 23 de ani sunt cercetate pentru furt calificat, distrugere şi tentativă la infracţiunea de tâlhărie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)
21:30 - Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)