Situație comică la bordul unui avion Ryanair: Un bărbat beat a cântat la microfon în timpul zborului / Părerile pasagerilor sunt împărțite

Situație comică la bordul unui avion Ryanair: Un bărbat beat a cântat la microfon în timpul zborului / Părerile pasagerilor sunt împărțite
Sursa Foto: Hepta/Daniel Karmann/dpa

Un incident destul de neobișnuit a avut loc în timpul unui zbor Ryanair, când un pasager în stare de ebrietate a provocat agitație și nemulțumire în rândul celorlalți pasageri.

Avionul companiei low-cost a devenit „o scenă a unui concert” neașteptat atunci când un bărbat a preluat microfonul avionului și a început să cânte cu voce tare.

În timp ce unii pasageri s-au amuzat în timp ce bărbatul a cântat „Hold me now”, alții s-au simțit deranjați de spectacolul de la bordul aeronavei.

Bărbatul a creat o situație comică, dar și deranjantă în același timp

„Știu că nu sunteți renumiți pentru divertismentul din timpul zborului, dar asta e o porcărie. Eu și copiii mei am dori să ne luăm banii înapoi, vă rog”, a scris Pete Farell, unul dintre pasagerii zborului Ryanair care nu a fost de acord cu gluma făcută de pasagerul în stare de ebrietate.

Clipul publicat de Pete a ajuns viral pe Internet, iar secțiunea de comentarii a fost asaltată de mai multe persoane. Părerile au fost împărțite, unii considerând gestul ca pe o situație amuzantă, iar alții s-au considerat a fi dezamăgiți de serviciile Ryanair, potrivit stiridiaspora.ro.

După ce episodul comic s-a încheiat, zborul a continuat spre destinația sa, Dublin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`