Sistemul cardurilor de sănătate A PICAT din nou, în plină criză a CORONAVIRUSULUI! CNAS: ‘Validarea serviciilor medicale se face offline’

Sistemul cardurilor de sănătate A PICAT din nou, în plină criză a CORONAVIRUSULUI! CNAS: 'Validarea serviciilor medicale se face offline'
Foto: Adevarul

În plină criză de coronavirus, sistemul cardurilor de sănătate a picat din nou. Este a doua dimineață consecutiv când acesta nu funcționează.

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunțat, miercuri, că validarea serviciilor medicale se va face offline până la soluționarea problemelor tehnice apărute în sistemul informatic.

„Dacă până la finalul acestei zile (miercuri – n.r.) echipa care lucrează la remedierea sistemului informatic nu va reuși sa repună total sistemul în funcțiune, vom lua în calcul măsuri care sa permită validarea serviciilor acordate în sistem offline pe perioada în care PIAS nu va fi funcțională”, a declarat Adela Cojan, președintele CNAS, potrivit stiripesurse.ro.

În România au fost diagnosticați cu coornavirus, până la acest moment, 30 de persoane. Ultima victimă este o femeie din București, în vârstă de 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Aceasta este a șasea persoană infectată de bărbatul contaminat cu COVID-19, care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitală.

Potrivit primelor informații, femeia infectată cucoronavirusar fi medic la Spitalul Gerota. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`