Singura grădinița cu program non-stop din România. Unde se află

Singura grădinița cu program non-stop din România. Unde se află
Sursa foto: Freepik

Veste bună pentru părinții foarte ocupați. Grădinița din Lupeni, județul Hunedoara, este singura din România unde copiii pot sta non-stop. Părinții îi pot lăsa de luni dimineața și îi pot lua abia vineri seara, deși nu este una recomandată, este o soluție foarte bună în caz de urgență.

Gradiniță non-stop la Lupeni

La această grădiniță, copiii pot fi aduși de diminiață și pot sta până la ora 20 sau pot sta chiar până vineri seara, conform observatornews.

Educatoarele lucrează în trei schimburi, iar mâncarea este gătită zilnic în instituție. În grădiniță există atât asistentă, cât și medic.

„Le oferă o plajă de timp mult mai mare faţă de alte grădiniţe. Lucrând pe ture sau se ivesc situaţii la serviciu, dânşii stau liniştiţi că al lor copil e bine îngrijit, educat şi nu trebuie să stea să dea telefoane prin vecini, cine să-i ia copilul de la grădiniţă. Fiecare îşi are pătuţul lui, îşi are numele pe el, pijamaua, lenjeria proprie.”, spune Marinela Neamţu, directoarea grădiniţei.

Cât trebuie să plătească părinții

Cât despre costuri, părinții trebuie să plătească 13 lei pe zi, bani în care se include cele patru mese. Autoritățile intenționează să extindă clădirea în care funcționează instituția, ceea ce înseamnă că vor exista mai multe locuri pentru copii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`