Sindicaliștii TAROM au găsit soluția pentru a salva compania. Cer românilor să le ofere câte 1 RON

Sindicaliștii TAROM au găsit soluția pentru a salva compania. Cer românilor să le ofere câte 1 RON
sursa foto: Facebook

„Dai 1 RON! Salvezi TAROM!” este mesajul companiei prin care solicită românilor să contribuie la salvarea acesteia.

TAROM a împlinit 70 de ani de existență

Compania aeriană evidențiază că donațiile nu reprezintă poziția TAROM, având în vedere că firma împlinește 70 de ani de la înființare, informează observatornews.

„Mai mult decât atât, vorbim despre o acţiune publică iniţiată într-un moment total nepotrivit. Este prima zi din anul cu numărul 70 al companiei TAROM. Este regretabil că acest moment aniversar este distorsionat de astfel de acţiuni. Orice altă poziţie nu reprezintă viziunea şi voinţa TAROM. Respingem orice fel de atac asupra capitalului de încredere al companiei, la care lucrează nenumăraţi specialişti de bună credinţă. Acum 69 de ani compania TAROM şi-a (re)dobândit independenţa. Fără susţinerea constantă şi fără încrederea românilor nu am fi reuşit să marcăm nenumăratele momente importante din istoria noastră. Acum, după 69 de ani, avem şansa unui nou început pentru TAROM şi, da, avem nevoie de încrederea şi susţinerea românilor, dar nu exprimată în donaţii de 1 leu”, se mai precizează în document.

TAROM trebuie să demonstreze pasagerilor că este o companie care poate să redevină una dintre cele mai bune companii aeriene, prin zboruri plăcute și sigure, prețuri accesibile și servicii premium.

Surprize pentru pasageri cu ocazia împlinirii a 70 de ani de funcționare

Drept urmare, sindicatul va susține o activitate de donații pentru a salva compania. „Forma donaţiilor, conturile şi Prospectul de emisiune vor fi publicate conform legislaţiei în vigoare. Dai 1 RON! Salvezi TAROM!”, se menţionează în comunicatul sindicaliştilor din TAROM, semnat de preşedintele SUT, Narcis Pascu.
Mai mult, compania a anunțat promoții cu premii pentru pasageri la împlinirea a 70 de ani de existență.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`