O tânără internată cu pneumonie masivă a murit în spitalul din Sibiu

O tânără internată cu pneumonie masivă a murit în spitalul din Sibiu

O tânără de 35 de ani din Racovița, diagnosticată cu o pneumonie masivă, a murit la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă din Sibiu

„Pacienta a decedat azi-noapte la ora 1,15 minute. A suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil. Ea a fost internată cu pneumonie masivă şi infecţie a căilor respiratorii”, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Decebal Todăriţă, citat de Agerpres.

BLESTEM ÎN LUMEA MONDENĂ! ANTONIA, ÎN STARE GRAVĂ! A FOST OPERATĂ DE URGENȚĂ! ALEX VELEA E LA PĂMÂNT

Marți, femeia a mers la medicul de familie și a primit tratament pentru răceală, dar apoi a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță. Din documentele existente la Serviciul de Ambulanţă Judeţean reiese că pacienta a refuzat marţi transportul la spitalul din Sibiu.Femeia a fost adusă miercuri la spital, cu o ambulanță SMURD. Era intubată de atunci și medicii erau rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire.

ȘOCANT! BIANCA DRĂGUȘANU, PROBLEME CU SILICOANELE! ARATĂ ÎN ULTIMUL HAL…IMAGINI DE GROAZĂ (GALERIE FOTO-VIDEO)

„La cererea familiei şi considerând că avea tratament corespunzător, au hotărât să rămână acasă şi au semnat pe fişă că refuză transportul la spital”, a explicat directorul SAJ Sibiu, Constantin Popescu.

Tânăra nu avea gripă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`