ACCIDENT TERIBIL în Sibiu. Printre victime, o femeie însărcinată în 7 luni. Bilanțul CUMPLIT al TRAGEDIEI (VIDEO)

ACCIDENT TERIBIL în Sibiu. Printre victime, o femeie însărcinată în 7 luni. Bilanțul CUMPLIT al TRAGEDIEI (VIDEO)

Tragedie, sâmbătă noapte, pe drumul care leagă Mediaș de Sighișoara. Doi tineri care urmau să se căsătorească au murit pe loc, după ce bărbatul aflat la volan a pierdut controlul maşinii şi a lovit un autoturism care circula regulamentar, informează B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANĂ! DIN PĂCATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUŢEANU (GALERIE FOTO)

Tragedia s-a produs sâmbătă noapte, pe DN 14, în zona localității sibiene Laslea. Unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de o altă mașină ce venea din sens opus.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Un al treilea conducător auto, martor la accident, a sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de ambulanță și poliție.

Doi tineri îndrăgostiți, ambii de 23 de ani, care urmau să facă nunta săptămâna viitoare, au murit pe loc. Femeia era însărcinată în 7 luni.

DRAMĂ ÎN TEATRUL ROMÂNESC: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUŢIN TIMP

Alți doi tineri, aflați în cealaltă mașină, au fost și ei grav răniți. Este vorba despre un bărbat de 25 de ani, cu traumatism toracic și suspiciune de fractură la piciorul drept, și unul de 24 de ani, care a suferit o fractură de bazin. Ei au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Mureș.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii acestei tragedii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`