Sibiu: Grav accident rutier, soldat cu 6 victime. Circulația este blocată pe DN1

Sibiu: Grav accident rutier, soldat cu 6 victime. Circulația este blocată pe DN1
Ambulanța / Foto Facebook: Ambulanta

Accident rutier grav pe DN1 în Sibiu, duminică dimineață. Șase persoane au fost rănite, iar circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri.

Primele concluzii ale anchetei arată că șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă periculoasă, iar vehiculul s-a răsturnat în afara carosabilului.

În autoturismele care s-au ciocnit se aflau tineri cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani. Conform purtătorului de cuvânt al ISU SIBIU, în urma impactului puternic, un tânăr în vârstă de 16 ani a rămas încarcerat. Acesta a fost extras de echipajul de descarcerare și preluat de un echipaj SMURD, conștient, în vederea transportului la CPU Luther, întrucât a suferit un traumatism cranian și multiple contuzii, scrie sibiuindependent.ro.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri

Din cauza accidentului, circulația rutieră pe DN1 este complet blocată pe ambele sensuri de mers, la kilometrul 292+900 de metri, între localitățile Veștem și Bradu. Autoritățile locale și echipajele de intervenție sunt la fața locului pentru gestionarea situației și acordarea asistenței necesare victimelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`