Și-au căutat norocul cu o cagulă și electroșocul: jaf armat la păcănele, în Iași

Și-au căutat norocul cu o cagulă și electroșocul: jaf armat la păcănele, în Iași

Doi bărbați au fost percheziționați domiciliar de către polițiști după ce, în urmă cu două zile, au jefuit o sală de jocuri de noroc din Iași.

Conform procurorilor, cei doi au fugit cu 35.000 de lei furați după ce au amenințat și rănit angajații localului cu o armă.

Astăzi, unul dintre infractori a fost ridicat de către anchetatori și condus la audieri. Nu a plecat singur în duba polițiștilor ci alături de o angajată de la păcănele, bănuită de complicitate la acest jaf.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au recuperat o mare parte din suma furată de cei doi tâlhari.

Au rănit o tânără angajată pentru a sparge casa de marcat

Conform oamenilor legii, unul dintre  suspecți a intrat în interiorul localui cu o cagulă pe față și un pistol cu electroșocuri. Pentru a fi convingător, acesta a paralizat una dintre tinerele care deservea locația riscându-i viața în urma șocurilor electrice. Ulterior, a plecat cu încasările de peste zi.

La data de 11 octombrie, în jurul orei 05.00, polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că angajata unei societăți comerciale ar fi fost agresată de un bărbat cu un dispozitiv tip teaser, iar ulterior acesta i-ar fi luat aproximativ 35.000 lei din casa de marcat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale Iași, la data de 13 octombrie, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii a fost depistat și condus la cercetări.

Totodată, a fost condusă la sediul Poliției și o femeie, bănuită de complicitate la comiterea acestei fapte.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor, cu sprijinul luptătorilor SAS Iași, au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza mun. Iași, fiind recuperat peste 70% din prejudiciu.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și UTAI Iași. Cercetările continuă.” se menționează în comunicatul anchetatorilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`