Sfaturi de stil pentru a alege o rochie de cununie civilă

Sfaturi de stil pentru a alege o rochie de cununie civilă

Alegerea unei rochii cununie civila poate fi extrem de complicata, deoarece respectarea protocolului si alegerea modelului potrivit sunt o sarcina foarte dificila. Nu este vorba doar despre un look care ti se potriveste bine, exista mult mai multe aspecte de care sa tii cont atunci cand urmeaza sa alegi o rochie de cununie civila.

Cu toate acestea, nuntile civile sunt putin mai informale decat cele religioase, asa ca vei avea mai multe alternative atunci cand alegi. La nuntile civile trebuie sa optezi pentru o rochie eleganta, dar nu exagerata sau supraincarcata.

Rochii cununie civila scurte sau lungi?

Ce spune protocolul despre lungimea rochiei? Pentru o cununie civila, rochia lunga de petrecere nu este recomandata, cu exceptia cazului in care vei avea un rol important, cum ar fi nasa sau domnisoara de onoare, iar aceasta strategie functioneaza in orice moment al anului. Si aceasta este una dintre cele mai frecvente greseli.

Astfel, recomandarea este o rochie cununie civila scurta, fie midi sau sub genunchi. Acestea sunt simple si originale datorita optiunilor nesfarsite pe care le pot afisa. Pentru o cununie civila, salopeta este, de asemenea, o posibilitate excelenta. Aceasta, mult mai putin ornamentata decat rochia lunga, este un pariu sigur.

Ce culori sunt recomandate la o cununie civila?

Este strict interzis oricarui oaspete sa poarte alb, aceasta culoare este strict rezervata miresei. Negrul nu este bine vazut pentru evenimentele de zi, asa ca iti recomandam sa alegi o culoare vibranta pentru tinuta ta. Anul acesta culoarea prin excelenta este galbenul. Dar nu tonul mustar, il rezervam pentru esarfe in timpul iernii. Daca crezi ca aceasta culoare nu ti se potriveste, nu iti face griji, rosu este o optiune foarte buna, de asemenea albastru electric sau verde intens si tonuri nud sau pastel.

Pentru a alege culoarea potrivita, trebuie mai intai sa iti analizezi pielea si nuanta parului. De exemplu, brunetele arata mult mai bine in culori intense, cum ar fi rosu, verde, violet si, desigur, auriu, argintiu si maro. Daca esti blonda, roz, turcoaz si tonuri deschise se vor potrivi foarte bine. In cazul roscatelor, culorile pastelate sunt, fara indoiala, o optiune excelenta pentru a evidentia tonul pielii si al parului.

Ce modele de rochii cununie civila se potrivesc cel mai bine

Dincolo de roz, mov, portocaliu, menta, galben, turcoaz sau fucsia, modelele de rochii cununie civila emana prospetime prin sifoane, matase curgatoare, imprimeuri florale si etnice. Rochii scurte, lungimi midi sofisticate si caderi asimetrice avangardiste sunt binevenite la acest tip de eveniment.

Dar daca niciuna dintre aceste optiuni nu iti place, poti alege rochii cununie civila cu croi mai standard care se potrivesc tuturor tipurilor de corpuri, cum ar fi tunica, o alegere excelenta indiferent de forma pe care o ai si de stilul pe care urmeaza sa il folosesti va fi excelenta pentru ca este atat de versatila! Modelele de rochii evazate, fie cu maneci, fie fara maneci, sunt, de asemenea, o optiune excelenta, si se potrivesc tuturor tipurilor de siluete. Ele vor evidentia si ascunde partile corpului pe care le doresti.

Pentru a pune in evidenta pieptul, cele mai bune optiuni sunt modelele de rochii cununie civila cu croiala imperiala. Aceste tipuri de rochii cu decolteu imperial sunt perfecte pentru femeile cu sani mici, deoarece umfla acea parte si, de asemenea, ascund soldurile, daca este necesar.

Alege accesoriile potrivite

Daca doresti sa obtii un aspect de nunta perfect, gentile sau posetele trebuie sa fie confortabile, adica mici si usor de manevrat. Acestea ar trebui sa fie simple, fara strasuri suplimentare sau ornamente extravagante. O recomandare, este mai bine ca pantofii sa nu aiba acelasi ton cu rochia.

Pantofii trebuie sa fie intotdeauna cu toc inalt, dar cu care poti merge, este mai bine sa porti un toc putin mai mic (mediu) decat sa arati ca o ratusa atunci cand mergi.

In acelasi mod, bijuteriile trebuie sa fie simple si trebuie sa eviti conceptul pomului de Craciun, nu trebuie sa supraincarci tinuta.

Te invitam pe www.jojofashion.ro sa vezi toata colectia de rochii cununie civila.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`