Sfârșit tragic pentru un polițist din Gorj. A murit în timp ce tundea iarba

Sfârșit tragic pentru un polițist din Gorj. A murit în timp ce tundea iarba
Sursa foto: Shutterstock

Un polițist din Gorj, de 43 de ani, a avut un sfârșit tragic. Acesta a decedat în timp ce tundea iarba din propria curte.

Cum a murit

Polițistul era în timpul liber și tundea iarba din curte. A luat un prelungitor pe care l-a folosit pentru a-și face treaba în toate curtea, dar nu s-a gândit nici în ruptul capului că asta i-ar putea aduce sfârșitul, conform Cancan.

Dar, prelungitorul nu funcționa și a încercat să îl repare. Cablul era defect, iar în momentul în care a început să lucreze la el, s-a electrocutat și a murit pe loc. Poștașul a fost cel care l-a văzut pe bărbat întins pe jos și a sunat la 112.

Medici sosiți la fața locului au încercat să îl resusciteze, dar în zadar și tot ce le-a mai rămas de făcut a fost să le declare decesul.

Mesajul IPJ Gorj

Bărbatul era angajat la serviciul de ordine publică. El a lăsat în urmă doi copii și o soție, care este cadru medical. El era unul dintre cei mai sufletiști polițiști din oraș, iar colegii lui de muncă sunt devestați.

„Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat. Un astfel de om este Radu Brînzan, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 43 de ani.

În astfel de situații, cuvintele sunt prea mici și prea puține pentru a putea arăta durerea din suflete. Doliu, amintiri și momente de neuitat… atât ne-a mai rămas. Era un om minunat, tocmai de aceea nu o să îl uităm niciodată! Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței. Dumnezeu să te odihnească în pace, Radu!”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`