Sfârșit tragic pentru o româncă, în Italia, în urma unui cumplit accident rutier. Nenorocirea a avut loc la câțiva kilometri de casa ei

Sfârșit tragic pentru o româncă, în Italia, în urma unui cumplit accident rutier. Nenorocirea a avut loc la câțiva kilometri de casa ei
Sursa Foto: Pixabay.

O româncă în vârstă de 52 de ani și-a pierdut viața marți după-amiază, 18 aprilie, după ce mașina pe conducea s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism.

Se pare că impactul a fost cumplit, iar aceasta nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

O româncă a murit în urma unui cumplit accident rutier, pe un drum din Italia

Daniela Sanda locuia în Rogno, o comună din provincia Bergamo, Italia. În momentul în care s-a întâmplat tragedia, aceasta se îndrepta spre Darfo când, din motive încă necunoscute, mașina sa a început să derapeze, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism la volanul căruia se afla o localnică în vârstă de 38 de ani, informează publicația Corriere della Sera.

Românca și-a pierdut viața pe loc, la aproximativ 10 kilometri de casă. Potrivit unui martor care lucra pe câmpurile de lângă șosea, s-a auzit un zgomot puternic de frână, înainte de „bubuitul” final.

Apropiații sunt îndurerați de când au aflat de moartea româncei

„Ai plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-ți odihnească sufletul! Îngerii să-ți vegheze drumul lin către cer. Nu te vom uita niciodată draga noastră prietena”, este mesajul unei apropiate.

„Mătușa, ai lăsat un gol în inimile noastre, ai plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să te ierte! Nu te vom uita niciodată”, a scris și nepoata Danielei, potrivit cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`