Sfântul Andrei 2023: Urări, mesaje și felicitări pentru cei sărbătoriți pe 30 noiembrie

Sfântul Andrei 2023: Urări, mesaje și felicitări pentru cei sărbătoriți pe 30 noiembrie
Tradiții și superstiții de Sf. Andrei 2021

Sfântul Andrei este sărbătorit cu bucurie pe 30 noiembrie 2023. În această zi, sute de mii de români își serbează onomastica, aducând bucurie și zâmbete celor dragi.

Numele sărbătorite de Sfântul Andrei 2023

Cele mai comune nume ale sărbătoriţilor de Sf. Andrei sunt, bineînţeles, Andrei şi Andreea. Numele Andrei provine din cuvântul grecesc Andreas, care înseamnă „viteaz”, „bărbătesc”.

Lista completă cu numele care se sărbătoresc de Sfântul Andrei 2023:

  • Andreea
  • Andra
  • Andrada
  • Andraș
  • Andruș
  • Andruța
  • Andreas
  • Andrias
  • Andries
  • Adi
  • Andi
  • Andu
  • Andru
  • Andreiu
  • Edra
  • Endre
  • Deia
  • Deea

Cele mai frumoase urări şi mesaje de Sf. Andrei

Sfântul Andrei 2023 aduce nu doar celebrarea numelui, ci și un prilej de a transmite afecțiune, recunoștință și gânduri bune către cei dragi. Iată o listă de urări pe care le-ai putea trimite apropiaților sărbătoriți în această zi:

De Sfântul Andrei, îți urez noroc, prosperitate și multă iubire! La mulți ani, Andreea!

LA mulți ani, Andrei! De ziua numelui tău, îți doresc să ai parte de realizări promițătoare și dragoste nemărginită!

La mulți ani, Deea! Cu ocazia acestei zile sfinte, îți urez să nu cunoști tristețea și necazul în drumul vieții tale!

Fie ca această zi să fie una magică și specială pentru tine! La mulți ani!

La mulți ani, draga mea mamă! De ziua numelui tău îți doresc să fii mereu zâmbitoare și să te bucuri de familie și prieteni!

De Sfântul Andrei, îți doresc ca visul tău să devină realitate și să reușești să treci mereu peste orice! La mulți ani!

De Sfântul Andrei, îți urez „La mulți ani!” și împlinirea tuturor dorințelor!

Cu ocazia zilei tale de nume, aș vrea să îți urez la mulți ani! Te felicit pentru toate realizările tale de până acum și îți urez succes, în noile proiecte!

La mulți ani, pentru cea mai bună prietenă din lume! Îți doresc să fii fericită și să ai parte de iubire sinceră și infinită!

Se apropie sărbătorile de iarnă și aș vrea să îți urez și eu să te bucuri de oamenii frumoși din jurul tău și să petreci aceste zile magice alături de familie și prieteni! La mulți ani de Sfântul Andrei!

Fie ca Sfântul Andrei să aducă în viața ta doar momente frumoase, care să-ți rămână în gând și în suflet! La mulți ani!

La mulți ani, Andrei! Îți doresc o zi de nume fericită și sper că vei petrece timp prețios alături de cei dragi!

Cu ocazia onomasticii, aș vrea să îți urez „La mulți ani”, sănătate, noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Să rămâi la fel de bună și de implicată, în tot ceea ce faci!

Rugăciune către Sfântul Andrei 2023

„Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis şi s-a făcut făptura, nu întoarce dumnezeiasca Ta faţă de la noi cei păcătoşi, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică şi înfricoşătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre pe care în toată ziua, cu nesocotinţă, în chip nenumărat le săvârşim.

Noi suntem păcătoşi şi pătimaşi, netrebnici şi plini de răutate, iar Tu eşti izvorul vieţii şi al milostivirii; nu ne lăsa, Doamne; nu trece rugăciunea noastră, a păcătoşilor, nici nu răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci, pentru

că nu suntem vrednici a câştiga prin sârguinţa cea de toate zilele milostivirea Ta, dăruieşte-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv.

Pentru rugăciunile Apostolului Tău Andrei, dăruieşte-ne nouă sănătate şi viaţă ferită de toată răutatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne întăreşte cu darul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor noastre, cu bucurie să lăudăm prăznuirea lui şi să slăvim preasfânt numele Tău, în vecii vecilor. Amin.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Avertismentul specialiștilor: Depăşirea pragului de încălzire a climei cu 1,5°C va avea consecinţe ireversibile
23:56 - Cine este individul care l-a omorât pe Cătălin, șoferul din Prahova. Bărbatul a mai avut probleme cu legea
23:36 - Ministrul Adrian Câciu, despre riscul de a pierde 1,1 miliarde de euro din PNRR: „Toate se vor rezolva, avem o perioadă de șase luni”
22:59 - Călin Popescu-Tăriceanu, achitat de ÎCCJ în dosarul mitei de 800.000 de dolari
22:38 - România datorează o sumă uriașă țărilor în care au ales să se trateze românii. Lista statelor care trebuie să primească cei mai mulți bani
22:21 - Diana Buzoianu (USR), despre scandalul Nordis: „Degeaba venim cu demisiile pe masă dacă nu rezolvăm problemele de fond”
22:09 - Tănase Stamule (PNL), despre Nelu Tătaru: Dacă există probe, va plăti, dacă nu există, va câștiga în Instanță. Poate rămâne membru de partid, dar nu poate candida la nimic și nu mai poate ocupa o funcție de conducere (VIDEO)
22:07 - Pepe, atac furibund la adresa fostei soții, după ce a fost chemat din nou la tribunal: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele”
21:46 - Florin Bodog (PSD), despre acuzațiile de corupție care îl vizează pe Nelu Tătaru: „E greu pentru orice lider de partid să explice aceste gesturi” (VIDEO)
21:40 - Mircea Hava, despre coaliția PSD-PNL: „Dacă mă întrebați pe mine, mâine aș pleca de la guvernare / Ar fi excepțional să despărțim odată apele” (VIDEO)