Sezonul estival 2024. Cât costă un sejur de 4 zile în stațiunile de pe litoralul românesc. Prețuri mai mari decât anul trecut

Sezonul estival 2024. Cât costă un sejur de 4 zile în stațiunile de pe litoralul românesc. Prețuri mai mari decât anul trecut
Sursa foto: Arhivă Personală

Chiar dacă Grecia, Turcia și Bulgaria sunt printre destinațiile preferate ale românilor când vine vorba despre vacanța de vară, mulți dintre turiști aleg în continuare litoralul românesc și în sezonul estival 2024.

Cei care vor merge în vacanță la malul mării trebuie să știe că prețurile sunt mai mari decât anul trecut. Iată cât costă un sejur de patru zile pe litoralul românesc pentru un cuplu.

Prețurile pe litoralul românesc, în sezonul estival 2024

Cei care vor alege stațiunea Cap Aurora trebuie să știe că prețurile pornesc de la câteva sute de lei și pot ajunge și la 2.000 de lei, dacă hotelul are trei sau patru stele.

Și stațiunea Olimp este pe lista românilor. Cei care vor merge acolo vor plăti pentru un sejur de patru zile suma de 350 de lei. În luna iulie 2024, un cuplu care alege stațiunea Olimp ar putea plăti cel mai mult suma de 6.000 de lei pentru trei nopți de cazare.

În Neptun, cea mai ieftină cazare ar costa 570 de lei, pentru trei nopți. Dacă un cuplu alege un hotel de trei stele, care să ofere mic-dejun inclus, acesta va plăti 900 de lei. Cea mai scumpă cazare depășește 3.600 de lei.

În Saturn, un cuplu care vrea să petreacă patru zile la mare ar plăti în jur de 400 de lei. Cea mai scumpă cazare din stațiune costă 3.000 de lei, la un hotel de trei sau patru stele, scrie Cancan.

Cât costă un șezlong pe litoralul românesc anul acesta

Pentru sezonul estival 2024, mulți români și-au planificat deja vacanțele. Anul acesta, stațiunea Mamaia este preferata turiștilor, fiind urmată de Mamaia Nord, Eforie Nord, Venus, Neptun-Olimp, Jupiter, Saturn, Cap Aurora, Costineşti, Vama Veche, Eforie Sud, Techirghiol, Mangalia.

În 2024, prețurile sunt mai mari și la bere. Pentru un pahar de bere, românii vor plăti anul acesta 11 lei, asta dacă aleg berea Ciuc la draft. Dacă vor alege berea Heineken, tot la draft, turiștii vor plăti 16 lei.

La începutul lunii iunie, prețul de închiriere a unui șezlong în stațiunea Mamaia este de 25 de lei pentru o zi întreagă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)