Seychelles din Oceanul Indian: Paradisul vacanțelor în orice sezon din an

Seychelles din Oceanul Indian: Paradisul vacanțelor în orice sezon din an

Dacă îți dorești să călătorești într-un loc exotic, atunci ai putea alege insulele din Oceanul Indian. Este vorba despre 5 regate insulare de o frumusețe copleșitoare: Seychelles, Zanzibar, Maldive, Réunion și Mauritius.

În aceste arhipelaguri din Oceanul Indian, plajele albe și fine se pierd în cele mai clare nuanțe de albastru azur pe care le are apa. Dacă vrei să experimentezi frumusețea în forma ei pură, atunci ai putea face un sejur în Seychelles. Prin agențiile de turism poți găsi oferte grozave de vacanță aici, locuri de cazare la resorturi și hoteluri frumoase, care promit momente de relaxare și confort într-un cadru de lux autentic. Ofertele de cazare disponibile sunt chiar convenabile, mai ales dacă se fac rezervările din timp.

Situată la nord de Madagascar, în largul coastei Tanzaniei, arhipelagul Seychelles are 115 insule spectaculoase. Aici poți călători tot timpul anului, deoarece clima este tropicală, cu temperaturi cuprinse între 24°C și 30°C. Perioada cea mai potrivită pentru a veni aici este din mai până în octombrie, deoarece este perioada uscată a musonului. De asemenea, o perioadă bună este din iulie până în august, când precipitațiile sunt mai reduse si temperaturile de până la 27°C.

O vacanță în Seychelles este potrivită pentru oricine, indiferent dacă decide să vină aici singur sau cu familia. Locul este minunat, în mare parte este de fapt o rezervație naturală și impresionează mai ales prin Parcul Național Morne Seychelles de pe Mahé. Aici zona este plină de plaje frumoase cu nisip fin, dar are și alte atracții grozave.

În Seychelles, peisajele tropicale sunt adorabile, iar excursiile pe anumite insule, mai ales pe Praslin și Mahé, te invită într-o lume a bunăstării pașnice. Astfel de destinații sunt idilice și exotice. Stațiunile din Seychelles sunt foarte atractive, sunt construite în arhitecturi de bun gust și includ vile situate în grădini luxuriante.

Cele mai interesante sunt vilele din pădurile de mangrove, sau vilele situate pe dealuri ce oferă priveliști uluitoare. Vilele sunt mari, luxoase și mobilate modern, au terase, piscine și vedere la mare. Astfel de locuri de cazare sunt potrivite pentru familii, sau prietenii care fac o vacanță împreună.

Un sejur în Seychelles este o alegere excelentă pentru iubitorii de sporturi acvatice, de scufundări și alte activități interesante: kiteboarding, kitesurfing, jet-skiing și windsurfing.

Atracții turistice în Seychelles

În Seychelles poți face drumeții minunate pe trasee montane, sau te poți relaxa pe plaje uimitoare, unde ai și posibilitatea de a fotografia flora și fauna. Activitățile acvatice abundă în apa limpede, albastră. Navigația aici este de înaltă clasă, iar pescuitul se face în zone foarte bogate.

Dacă ajungi în Seychelles merită să faci o vizită la Parcul National St. Anne Marine din Victoria. Acesta este format din 6 insule, unde mulți turiști vin să se bucure de snorkelling.

Insula La Digue are una dintre cele mai uimitoare plaje din lume, cu case de vacanță și locuințe. De asemenea, Seychelles se remarcă și prin insulițe de nisip joase, care sunt nelocuite și atoli de corali.

Una dintre cele mai interesante plaje este Anse Intendance din Mahé, în care vin să cuibărească și broaște țestoase foarte mari de-a lungul malurilor. Pe insula Mahé se află câteva atracții de lux:

  • Double Tree Resort și Spa by Hilton Seychelles
  • Savoy Resort & Spa
  • Story Seychelles, Constance Ephelia Resort.

În insula Praslin există plaje superbe și atracții precum: Dhevatara Beach Hotel și Coco de Mer & Black Parrot Suites. Aici se găsește una dintre cele mai pitorești locuri – plaja Anse Lazio. Aceasta este o întindere de nisip moale care se îmbină armonios cu apa limpede în cele mai frumoase nuanțe de albastru.

Alte atracții uimitoare sunt plajele Anse Soleil și Petite Anse, satul și biserica neogotică Baie Lazare.

A patra insulă ca mărime din acest arhipelag este La Digue. Aceasta este un paradis uluitor pentru turiștii iubitori de natură și de plaje superbe cu nisip alb și roci de granit. O altă destinație de neuitat este Insula Păsărilor din Seychelles, iubită foarte mult de observatorii de păsări. Aici se pot face fotografii cu păsări migratoare deosebite, cu mamifere marine dugongi și cu cele mai mari broaște țestoase din lume, care se plimbă nestingherite pe nisip, în mediul lor natural.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:11 - Alertă în capitala Spaniei, după ce un obiect a fost detonat în apropiere de Biroul Regional al Parchetului European
12:07 - Elena Lasconi: Îi cer premierului Marcel Ciolacu să explice public ce a făcut în legătură cu George Simion după informările din R. Moldova și Ucraina. Cu o mână ne îndatorează pe toți și cu cealaltă strânge voturi pentru Simion (VIDEO)
11:56 - Un român și-a ucis iubita, apoi a zidit-o într-un apartament din Stuttgart, în Germania
11:50 - Lucian Romașcanu: Hrebenciuc n-are niciun fel de calitate oficială în PSD / Vom maximiza votul posibil către Marcel Ciolacu pentru a maximiza votul posibil pentru PSD la parlamentare. Restul sunt speculații (VIDEO)
11:35 - Un polițist în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut în gol de la etaj. Tragedia s-a petrecut într-un bloc din Sectorul 3
11:34 - Mircea Abrudean: ” PSD își dorește un candidat mai slab în turul doi. Evident că nu și-l dorește pe Nicolae Ciucă” (VIDEO)
11:22 - Gigi Becali, întrebat pe cine ar susține într-o finală Ciolacu – Ciucă: Îți dau și eu un răspuns cum a dat Rareș Bogdan, niciodată PSD, dar Simion intră în turul 2! (VIDEO)
11:05 - Ron Ely, actorul din Tarzan, a murit la 82 de ani. A avut o viață desprinsă din filme, cu oase rupte la filmări și o soție ucisă chiar de copilul lor
10:52 - Emilia Şercan, ameninţată cu moartea în legătură cu dezvăluirile despre teza de doctorat a lui Mircea Geoană
10:41 - Elena Lasconi: Propunerea mea de premier este Ilie Bolojan / Nu aș guverna niciodată cu extremiștii și pro-rușii