Senzațional: Primele imagini cu PALATUL lui Michael Jordan, legenda baschetului american! (GALERIE FOTO)

În apropiere de Chicago, Michael Jordan și-a construit o casă după sufletul său. Proprietatea de 15.000 de metri pătrați include o vilă desprinsă din poveste… Povestea unuia dintre cei mai de succes sportivi pe care America i-a văzut vreodată.

CUTREMUR MONDEN! GINA PISTOL A FUGIT CU UN ALT BĂRBAT! TOCMAI ȘI-A LUAT ADIO DE LA SMILEY (GALERIE FOTO)

În vilă există 9 dormitoare cu 19 băi, o cramă, o piscină interioară cu pereți retractabili astfel că poate deveni exterioară, săli de jocuri, o sală pentru baschet, o sală de forță… și lista ar putea continua. Printre elementele exclusiviste se numără o cameră decorată în stilul Orientului Mijlociu, cu o masă care are imprimat modelul străzilor din Bagdad, dar și o ușă metalică adusă de la Conacul Playboy. Afară, piscina exterioară are o mică insulă de iarbă de unde se poate plonja în apă.

IMAGINI DE INFARCT CU INNA! A RENUNȚAT LA HAINE ÎN VĂZUL TUTUROR! POZELE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)

În ciuda superlativelor, Michael Jordan a decis să scoasă vila la vânzare în 2013, cu 29 milioane de dolari. În ciuda superlativelor, domeniul nu și-a găsit cumpărător nici acum, în 2019, când prețul proprietății a ajuns la 14,9 milioane.

Din păcate nu s-au găsit doritori să stea în sanctuarul lui Jordan, unde doar taxa anuală la fisc este de 100.000 de dolari.

CUTREMUR MONDEN! GINA PISTOL A FUGIT CU UN ALT BĂRBAT! TOCMAI ȘI-A LUAT ADIO DE LA SMILEY (GALERIE FOTO)

De la înălțimea unei averi personale de 1,6 miliarde dolari, fostul sportiv nu se arată deloc îngrijorat de insuccesul său imobiliar. Mai mult, Jordan a anunțat senin că cine se decide să cumpere va avea bonus o pereche de adidași Jordan cu autograf.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`