Sentință într-un caz de violență extremă: Condamnarea primită de un bărbat care și-a bătut cu bestialitate copiii vitregi de 4 și 7 ani

Sentință într-un caz de violență extremă: Condamnarea primită de un bărbat care și-a bătut cu bestialitate copiii vitregi de 4 și 7 ani
Foto simbol: Pixabay

Curtea de Apel Alba Iulia a condamnat la 12 ani de închisoare un bărbat care și-a bătut crunt copiii vitregi în vârstă de 4, respectiv 7 ani. Decizia este definitivă și menține un verdict anterior dat de Tribunalul Sibiu.

Condamnat la închisoare după ce și-a bătut copiii vitregi

Bărbatul a fost judecat pentru tentativă de omor, după ce i-a bătut cu bestialitate pe cei doi copii, notează Alba24. Minorii sunt dintr-o altă relație a concubinei sale.

În ziua agresiunii, pe 14 ianuarie 2023, femeia era la spital, căci urma să nască. Bărbatul se îmbătase la un parastas și, evervat că e chemat acasă, s-a răzbunat pe băiatul de 7 ani.

Individul „l-a lovit cu palmele peste față după care l-a trântit de sol (acesta fiind din beton-ciment), după care l-a lovit cu picioare peste față. Urmare a agresiunii exercitate asupra băiatului, sora acestuia în vârstă de 4 ani a început să plângă, motiv pentru care inculpatul a luat-o si a trântit-o de sol în repetate rânduri pe aceasta până ce minora și-a pierdut conștiența. Observând că fetița a rămas inconștientă pe sol, a aruncat cu apă pe ea”, se arată în motivarea instanței.

Copiii au avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale.

Tribunalul Sibiu l-a condamnat la 12 ani de închisoare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor calificat. El a contestat sentința, considerând că e prea mare, dar Curtea de Apel Alba Iulia a menținut-o.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`