Senatorul Vergil Chițac, confirmat cu COVID-19, adus FĂRĂ IZOLETĂ și mască de protecție la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

Senatorul Vergil Chițac, confirmat cu COVID-19, adus FĂRĂ IZOLETĂ și mască de protecție la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

Vergil Chițac, senatorul care a băgat în carantină tot Guvernul României, a fost adus, vineri, fără izoletă la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Împreună cu acesta se afla soția și un apropiat al familiei. Niciunul dintre ei nu purta nici măcar mascăd e protecție la coborârea din Ambulanța SMURD.

Cristina Schipor, șefa Direcției de Sănătate Publică din Constanța, a declarat pentru G4Media că nu instituția sa este responsabilă de echiparea regulamentară a pacienților infectați cu coronavirus, ci Inspectoratul de Situații pentru Urgență Constanța.

Amintim că întreg Guvernul și alți lideri PNL sunt în autoizolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu Vergil Chițac la ședințaBiroului Politic Național al partidului.

Premierul Ludovic Orban se află izolat la Vila Lac 1. (Detalii AICI)

Totodată, ChițacChițac, depistat pozitiv cucoronavirus, a participat pe data de 9 martie la un eveniment public organizat la Constanța de Uniuniunea Culturală a Tătarilor din România (UCTR) cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, potrivit unei postări publicate pe Facebook. (Detalii AICI)

Amintim că România are până în acest moment 70 de persoane infectate cu Covid-19.Ultimeledouă cazuri sunt un bărbat de26 de ani, din Mehedinți venit din Italia pe data de 12.03.2020 și o femeie de 52 de ani, din Mehedinți, contact cu bărbatul de 26 ani, venită din Italia 12.03.2020.(Detalii AICI)

În lume sunt în acest moment 137,690 de cazuri de infectare cu coronavirus. S-au înregistrat 5,080 de morți și 70.690 de persoane vindecate.

În Europa, cea mai afectată țară rămâne Italia, cu peste 1000 de decese și peste 15.000 de oameni infectați cu Covid-19.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`