Șeful TikTok, audiat în Congresul american / Ce le-a cerut utilizatorilor cu o zi înainte judecarea cazului

Șeful TikTok, audiat în Congresul american / Ce le-a cerut utilizatorilor cu o zi înainte judecarea cazului
Sursa foto: Facebook

Shou zi Chew, președintele director general al TikTok, va fi audiat de Congresul american pentru a vorbi despre impactul aplicației asupra copiilor și despre legătura pe care o are cu Partidul Comunist Chinez.

Ce le-a cerut Shou Zi Chew utilizatorilor TikTok înainte de audiere

Înainte de a fi audiat, CEO-ul TikTok a încercat să îi mobilizeze pe utilizatorii americani împotriva oamenilor politici care vor să interzică aplicația pe teritoriul SUA.

Mesajul transmis de Shou Zi Chew a devenit viral și a strâns peste 2,5 milioane de vizualizări.

Aproape jumătate din SUA folosește aplicația pentru a crea, împărtăși și a învăța cum să se distreze pe TikTok. Shou Zi Chew susține că aplicația este folosită de peste 150 de milioane de americani.

„Mă aflu astăzi la Washington DC și am câteva noutăți și actualizări pe care vreau să le împărtășesc cu toată lumea de aici.

Astăzi sunt foarte încântat să anunț că peste 150 de milioane de americani sunt pe TikTok.

Asta înseamnă că aproape jumătate din SUA vine pe aplicație pentru a se conecta, pentru a crea, pentru a împărtăși, a învăța sau pur și simplu să se distreze.

Acest lucru include cinci milioane de afaceri care folosesc TikTok pentru a ajunge la clienți, iar majoritatea acestora sunt afaceri mici și mijlocii.

Acum, acest lucru vine într-un moment crucial pentru noi.

Unii politicieni au început să vorbească despre interzicerea TikTok. Acest lucru ar putea lua aplicația de la voi toți cei 150 de milioane.

Spuneți-mi în comentarii ce doriți să știe reprezentanții voștri despre ceea ce vă place la aplicație”, a spus Shou Zi Chew, CEO TikTok, potrivit antena3.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`