Șeful Poliției Locale Dej, prins beat la volan: Mașina s-a condus singură

Șeful Poliției Locale Dej, prins beat la volan: Mașina s-a condus singură

Şeful Poliţiei Locale Dej, Mircea Marcel, a fost prins beat criţă la volan. Un grup de tineri care a observat manevrele neobișnuite ale șoferului au sunat la 112. Omul legii nu a vrut să sufle în aparatul etilotest, iar la spital s-a certat cu toată lumea şi i-a îmbrâncit pe colegii săi de la Poliţia Rutieră. Până la finalizarea anchetei, bărbatul a fost mutat la Serviciul de Salubritate al primăriei.

Deși Mircea Marcel, a negat că ar fi băut, starea lui dădea de înţeles altceva. Abia se mai putea ţine pe picioare când a fost adus la spital ca să i se ia sânge.

Întrebat de reporter dacă mașina s-a condus singură, bărbatul a răspuns sigur pe el: “DA”.

Mircea Marcel nu este la prima abatere. Evenimentul Zilei scrie că a fost dat afară din armata după ce, în calitate de ofiţer, a fost condamnat la închisoare pentru ultraj împotriva autorităţii: s-a luat la bătaie în gara din Teiuş cu agenţii Poliţiei Transporturi Feroviare. După ce a fost dat afară din armată, comisarul şef al Poliţiei Locale din Dej a fost salvat de naşul său, primarul oraşului, care l-a numit şef al Poliţiei Comunitare, şi apoi al celei locale. Acum acelaşi primar a decis să îl mute la Serviciul Salubritate.

Șeful Poliției Locale Dej, surprins beat la volan!

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`