Sebastian Ghiță îi auză pe Cozmin Gușă și Rareș Bogdan că au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului

Sebastian Ghiță îi auză pe Cozmin Gușă și Rareș Bogdan că au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului

Sebastian Ghiță a pornit războiul cu Cozmin Gușă și Rareș Bogdan. Acesta îi acuză pe șefii de la Realitatea TV că au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului, precizând totodată că politicienilor le e teamă să spună adevărul pentru a nu fi atacați, scrie România TV.

Nu putem trăi într o societate fără a avea un tratament egal. Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului. Toți trebuie să plătim taxele la stat. Oricât fac ei pe jurnaliștii și analiștii nației documentele vorbesc. Vă rog să citiți ce scrie în acest document. După ce au intrat în insolvență au furat aproape 20 milioane euro.

Hoția împotriva bugetului de stat nu mai poate fi ascunsă de autorități. Știu ca politicienilor le este frică să spună adevărul despre Gușă și Rareș Bogdan. Dar adevărul trebuie spus. Am promis jurnaliștilor de la Realitatea că voi sprijini lupta lor împotriva lui Blejnar și a clanului Vanghelie. Nu se poate continua cu decizii în justiție pe filiera Giurgiu Vanghelie. CSM poate să verifice încălcarea de către un judecator de tribunal a deciziilor Curții de Apel. Așa ceva nu există în nici o instanță din România. Așteptam toți să avem o justiție predictibilă și corectă.

Mafia retrocedărilor și a TVA-ului din București nu mai poate să finanțeze o televiziune. Voi spune totul despre Cozmin Gușă și Rareș Bogdan până când se va convinge toată lumea de ceea ce reprezintă aceste personaje”, susţine Sebatian Ghiţă într-o declaraţie de presă.

Jurnaliștii Realitatea TV sunt oameni isprăviți. Acesti impostori îi fură și pe jurnaliști, fură și statul, îi fură și pe politicieni și pe oamenii de afaceri. Autoritățile statului nu pot să rămână impasibile la ceea ce se întâmplă”, susţine Sebatian Ghiţă.

Sebastian Ghiţă a lansat luni un atac dur la adresa lui Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan de la Realitatea TV, acuzându-I pe cei doi că “şantajează judecători, funcţionari ANAF, administratori judiciari”. Ghiţă vorbeşte şi de “jaful de zeci de milioane de euro de la Realitatea TV”, anunţând că va face plângeri la CNA, CSM şi Parchet. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`