Ce NU trebuie să faci sub nicio formă de Izvorul Tămăduirii. Vei fi lovit de BLESTEM dacă încalci această REGULĂ

Ce NU trebuie să faci sub nicio formă de Izvorul Tămăduirii. Vei fi lovit de BLESTEM dacă încalci această REGULĂ
FOTO: jurnalspiritual.eu

Credincioșii sărbătoresc astăzi Izvorul Tămăduirii, sărbătoare care are loc în prima vineri de după Paști, fiind cunoscută și sub numele de Aghiasma Mică.

REPEDE CLICK AICI: ÎN ACEST LOC DIN BUCUREȘTI TE POȚI ÎNTÂLNI LIVE CU FANTOME! (GALERIE FOTO CU TOATE LOCURILE BÂNTUITE)

În București, circa 200 de persoane au luat parte la slujbă, la Biserica Izvorul Tămăduirii – Mavrogheni.

REPEDE CLICK AICI: VEZI GALERIA FOTO DE AICI PÂNĂ LA FINAL ȘI O SĂ ÎNȚELEGI DE CE TREBUIE SĂ ȘTII ASTA DESPRE FANTOMELE DIN BUCUREȘTI!

Tot ceea ce trebuie să știe credincioșii este că în această zi nu se lucrează: nu se spală, nu se calcă și nu se coase.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul