Schimbări rutiere în București, pentru vizita vicepreședintelui SUA. Poliția recomandă evitarea deplasării pe mai multe rute din Capitală  

Schimbări rutiere în București, pentru vizita vicepreședintelui SUA. Poliția recomandă evitarea deplasării pe mai multe rute din Capitală   
Foto: Facebook / Politia Romana

Vicepreședintele SUA, Kamal Harris, urmează să sosească vineri la București, iar cu această ocazie Poliția Rutieră are o serie de recomandări pentru șoferii din București și pentru cei care vor tranzita Capitala în data de 11 martie 2022.

Poliția Capitalei le conducătorilor auto ca vineri, între orele 12,00 – 17,00, să evite deplasarea pe DN 1. Aici vor fi instituite o serie de măsuri, având în vedere deplasarea vicepreședintelui SUA în România. 

Schimbări rutiere în București și ce recomandă Poliția pentru șoferi în cursul zilei de vineri, 11 martie

Autoritățile au în vedere ca măsurile de securitate impuse în contextul vizitei vicepreședintelui SUA la București să interfereze cât mai puțin cu viața cotidiană a populației. Tocmai de aceea, Brigada Rutieră a Capitalei recomandă evitarea deplasărilor pe DN în intervalul 12:00 – 17:00, vineri, 11 martie.

Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puţin cu activităţile cotidiene ale populaţiei. Astfel, pentru participanţii la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulaţiei şi, în acest context, Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor auto să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor.

Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, în intervalul orar 12,00 – 17,00, să evite deplasarea pe Drumul Naţional 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje”, a transmis DGPMB, potrivit Agerpres. 

Vicepreședintele SUA, Kamala Harris, vine vineri în România

Vicepreședintele SUA Kamala Harris va colabora cu Polonia și România pentru următorii pași de răspuns la invadarea Ucrainei de către Rusia și de a le asigura sprijinul Washingtonului în timpul întâlnirilor sale cu liderii ambelor țări începând de joi.

Țările au fost din ce în ce mai îngrijorate de agresiunea Rusiei în regiune și sunt cele mai estice membre ale NATO. Acestea împart granița cu Ucraina, unde mii de refugiați fug din calea războiului, scrie Reuters.

Ea se va implica, de asemenea, cîn privința crizei refugiaților ucraineni din Polonia, discută despre continuarea asistenței umanitare și de securitate pentru Ucraina și în regiune, au spus aceștia. Numărul de refugiați creați de invazie a depășit 2 milioane.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`