Scene revoltătoare la Iași: Un polițist a lovit o femeie până când aceasta s-a prăbușit la pământ

Scene revoltătoare la Iași: Un polițist a lovit o femeie până când aceasta s-a prăbușit la pământ
Foto: Facebook / Poliția Română

Un polițist din Iași este acuzat că a lovit o femeie, în urma unei altercații, în fața unui magazin, în timp ce se afla în afara serviciului.

Incidentul care a generat revolte în mediul online a fost surprins de camerele de luat vederi. În imaginis e vede cum polițistul, în vârstă de 27 de ani, îmbrăcat în civil, are o discuție contradictorie cu un alt bărbat, iar două tinere încearcă să aplaneze conflictul. După ce una dintre fete, se pare, face un gest jignitor, acesta o lovește cu brutalitate în zona feței, scrie newsweek.ro.

Tânăra s-a prăbușit la pământ.  Întreaga scenă a fost surprinsă în localitatea Costuleni. Totul a început după ce polițistul a vorbit cu câteva persoane din zonă, iar mai apoi o femeie s-a apropiat de el.

“La data de 03 august, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Costuleni, are loc un conflict între un bărbat și o femeie.

Verificările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. De asemenea, conducerea IPJ Iași a dispus efectuarea de verificări cu privire la comportamentul lucrătorului aflat în timpul liber”, a transmis Poliția.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:30 - Marcel Ciolacu: Anul viitor românii plătesc aceleași impozite pe proprietate. Am amânat până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri (VIDEO)
12:26 - O bandă de hoți care a dat spargerea în București a fost prinsă în Timiș
12:18 - Ciocolata va ajunge de la un desert accesibil, la un produs de lux. Prețurile la cacao au atins niveluri recorduri
12:16 - Marcel Ciolacu: Politicieni disperați să își facă loc în turul 2 inventează scenarii iresponsabile. Nu va exista nicio imixtiune a Rusiei în procesul electoral / Aprobăm noi măsuri de sprijin pentru R. Moldova (VIDEO)
12:01 - Florin Roman, după declarațiile lui Gigi Becali: Blatul politic între PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion a fost confirmat cu nonșalanță din interior
11:59 - Oanei Paraschiv i s-a pus pata pe Sorin Brotnei. Ce s-a întâmplat după Asia Express
11:49 - 5 joburi moderne pe piața locală a resurselor umane
11:48 - Adrian Țuțuianu, despre o posibilă înțelegere între AUR și PSD: „Aceste acuzații dovedesc incapacitatea celor doi contracandidați, Ciucă și Geoană, de a performa electoral” (VIDEO)
11:39 - Alexandru Dimitriu: USR nu o să intre la guvernare cu PSD, acest partid toxic care a nenorocit România atâta timp (VIDEO)
11:36 - Încă o maimuță a murit la grădina zoologică din Hong Kong. Bilanțul mamiferelor moarte a ajuns la 12. Cauza decesului ar fi solul infectat cu o bacterie care poate afecta și oamenii