Scăpare miraculoasă: Un copil de 4 ani din Rădăuți s-a ales doar cu câteva zgârieturi după ce a căzut de la etajul 2

Scăpare miraculoasă: Un copil de 4 ani din Rădăuți s-a ales doar cu câteva zgârieturi după ce a căzut de la etajul 2
Foto: Pixabay.com

Un copil de 4 ani din Rădăuți, județul Suceava, a scăpat doar cu câteva zgârieturi după ce a căzut de la etajul 2 al blocului în care locuiește cu familia. Mama sa a fost cea care a alertat autoritățile.

A scăpat după ce a căzut de la etaj

Acasă erau mama, copilul de 4 ani și surioara lui în vârstă de 9 luni. Femeia s-a dus cu fetița într-o cameră să-i schimbe scutecele, moment în care băiatul s-a urcat pe un scaun din balcon, a impins plasa de insecte de la geam și a căzut în gol de la circa 7 metri.

Când și-a dat seama, femeia a coborât într-un suflet, l-a adus pe copil înapoi acasă, apoi a sunat disperată la 112. Un echipaj de prim ajutor i-a acordat băiatului primele îngrijiri, apoi acesta a fost transportat la spital cu un traumatism cranio-cerebral închis minor, cu contuzie.

Reprezentanții spitalului au declarat pentru Monitorul de Suceava că băiatul a căzut întâi pe un garaj, iar de acolo a aterizat jos, fapt ce i-a amortizat căderea.

Copilul a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava și, după mai multe investigații, a fost lăsat să plece acasă.

Protecția Copilului Suceava a deschis o anchetă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`