Scandal pe zborul Hurghada-Cluj. Un pasager a fost aproape de a fi debarcat

Scandal pe zborul Hurghada-Cluj. Un pasager a fost aproape de a fi debarcat
Sursa Foto: Freepik

Un scandal s-a iscat pe zborul din Hurghada, Egipt, în Cluj, din cauza unei neînțelegeri legate de utilizarea toaletei.

Cum s-a iscat scandalul

Incidentul a avut loc, marți, înainte de decolarea de la 07.40, când șeful echipajului și o pasageră au avut un schimb de replici care a pornit de la utilizarea toaletei, conform Adevărul.

Un grup de turiști au ajuns la bordul avionului, iar cât timp îi așteptau și pe ceilalți, o turistă a vrut să folosească toaleta. Acesteia i s-a permis să intre, dar a trebuit să aștepte zece minute lângă ușa băii după ce o stewardesă i-a spus că trebuie să aștepte până când toate persoanele sunt îmbarcate. Atunci, femeia i-a cerut numele însoțitoarei de zbor ca să facă o reclamație.

Conflictul părea aproape finalizat, dar când șeful echipajului s-a dus la turistă și a amenințat-o că o va da jos din avion, acesta a continuat.

„Colega mea a spus că ați vorbit urât, colegul meu a vorbit urât, cu mine ați vorbit urât acum. Vă rog să aveți respect față de mine, față de colegii mei și față de ceilalți pasageri! Vreți să călătoriți mai departe? Deci.. vă liniștiți, da? Și vorbiți frumos? Și călătorim către Cluj?”, a spus șeful echipajului de zbor.

Ceilalți turiști care călătoreau împreună cu femeia care a iscat scandalul i-au cerut să se liniștească și să își ceară scuze. Șeful echipajului le-a spus că nu are nevoie de scuze: „Nu am nevoie să îmi ceară scuze, că nu suntem la grădiniță”.

Femeia era în continuare nemulțumită pentru că nu a primit o explicație pentru faptul că nu a fost lăsată să meargă la toaletă.

Părerile internauților

Cazul a ajuns în atenția internauților caer și-au dat cu părerea. Unii i-au luat apărarea femii, iar alții spun că ea a fost devină pentru că nu s-a comportat corespunzător.

„Unii turiști au o nesimțire maximă! Se văd stăpâni, superiori! Am asistat la nenumărate scene urâte din partea călătorilor, unii se cred cu căruța… În avion cred că am văzut cele mai multe semne ale lipsei de educație!”, a comentat cineva.

„Atitudinea domnului însoțitor de zbor este execrabilă!!”, scrie altcineva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:00 - Creșteți cheltuielile în UE pentru cercetare la 220 de miliarde de euro sau veți fi învinși de SUA și China, avertizează experții
16:59 - Virgil Guran, după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parțială a plăților din PNRR: Prim-ministrul să vină și să spună ce trebuie schimbat, banii aceștia nu trebuie să îi pierdem (VIDEO)
16:58 - Dorin Bădulescu (PMP): „În nebunia electorală ar emite orice idee, orice aberație, numai să mai ia niște voturi” (VIDEO)
16:35 - Un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA într-un dosar privind operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia
16:30 - Zelenski exclude cedarea unui teritoriu în „planul de victorie” și insistă pe integrarea Ucrainei în NATO. Kremlinul îi transmite Kievului ” să se trezească la realitate”
16:21 - Nicușor Dan s-a întâlnit cu Elena Lasconi, în contextul referendumului pe care l-a inițiat: Sunt mai multe lucruri care țin de modul în care activitate primarului este influențată de Parlment și de Guvern” (VIDEO)
16:19 - Motivul pentru care Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit. Ipoteza uimitoare care a apărut tocmai acum
16:05 - DENT ESTET: Cum obții un zâmbet natural cu ajutorul esteticii dentare digitale
15:56 - Polițele RCA se majorează de la 1 ianuarie 2025. Orașul din România cu cele mai multe daune
15:56 - Acuzații de rasism după meciul dintre România și Spania de la U19. FRF anunță o anchetă