Scandal pe aeroportul Otopeni în plin sezon al vacanțelor: „Suntem cu copii mici, de 4-5 ani. E bătaie de joc”

Scandal pe aeroportul Otopeni în plin sezon al vacanțelor: „Suntem cu copii mici, de 4-5 ani. E bătaie de joc”
INQUAM Photos / OctavGanea

Pasagerii unei curse spre orașul italian Bergamo ar fi fost dați jos din avion fără prea multe explicații și puși să aștepte ore întregi pe aeroportul Otopeni, fără apă și mâncare. Recent, ANPC a amendat aeroportul din cauza temperaturilor ridicate din zona terminalelor.

Nervi pe aeroportul Otopeni

Avionul spre orașul italian Bergamo urma să decoleze luni, în jurul orei 13.00, de pe aeroportul Otopeni. Cei peste 200 de pasageri au urcat la bord, dar după o oră li s-a spus să coboare. N-au primit prea multe explicații.

„Suntem cu copii mici, de 4-5 ani. Ne-au ținut patru ore fără apă. Unii suntem aici de la 4 dimineața și e bătaie de joc”, a spus unul dintre pasageri, potrivit Digi24.

Reprezentanții companiei aeriene au transmis apoi că trebuiau făcute activități neplanificate de mentenanță necesare avionului, iar pasagerii vor primi vouchere pentru alimente.

Vlogger de travel: Otopeni e cel mai prost aeroport din Europa

În ultimele zile, zeci de curse au fost amânate, motivul invocat de reprezentanții companiilor aeriene fiind căldura prea mare.

Recent, aeroportul Otopeni a fost amendat de ANPC din cauza temperaturilor ridicate din zona terminalelor.

Printre pasagerii care au avut de suferit s-a numărat și Christian Grossi, un vlogger de travel foarte cunoscut.

„Momentan zbor din România şi mă aflu în aeroport. Vedeţi ce este pe faţa mea? Este transpiraţie. De ce? Pentru că acesta este cel mai prost aeroport din Europa. Iubesc această ţară, chiar o iubesc, iubesc România, dar asta… Uitaţi-vă la asta. Sunt oameni care stau pe scări, eu stau pe scări, nu sunt locuri şi înăuntru sunt vreo 95 de grade, în Celsius sunt 35-37 grade, în interiorul aeroportului. Uitaţi, puteţi să vedeţi această domnişoară îşi face aer, domnişoara de aici îşi face aer, acea domnişoară îşi face şi ea aer”, s-a plâns Christian Grossi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`