Scandal la sediul IPJ Gorj: Polițiștii, victime ale agresiunii. Lipsa de reacție a agenților stârnește controverse (VIDEO)

Scandal la sediul IPJ Gorj: Polițiștii, victime ale agresiunii. Lipsa de reacție a agenților stârnește controverse (VIDEO)
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Scene revoltătoare la o petrecere din Târgu Jiu. Doi scandalagii au bruscat și au înjurat mai mulți polițiști ajuți la fața locului să detensioneze situație.

Polițiștii, fără reacție în fața agresorilor

Totul a început când unul dintre cei doi bărbați, tată și fiu, a solicitat intervenția unei ambulanțe prin apel la 112, în timp ce se afla la o petrecere într-un restaurant, plângându-se de o problemă de sănătate.

Zgomotul de fundal și întreruperea apelului au determinat trimiterea la fața locului a unei ambulanțe și a două echipaje de poliție. Întâlnirea cu forțele de ordine l-a enervat pe bărbat atât de tare încât să devină agresiv și să-l lovească pe unul dintre polițiști.

Ca urmare a comportamentului său recalcitrant, este încătușat și transportat la secție. Acolo s-a petrecut scandalul surprins în înregistrarea video, unde se pot auzi injurii și provocări adresate agenților de poliție. IPJ Gorj a comunicat că situația este în atenția parchetului, deși detaliile oferite de procurorul de caz au fost limitate. Ulterior, cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 24 de ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`