Scandal la grătar la ISU București. Fost pompier condamnat la închisoare pentru că și-a lovit șeful

Scandal la grătar la ISU București. Fost pompier condamnat la închisoare pentru că și-a lovit șeful
Sursa foto: Freepik.com

Un fost pompier din București a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare după ce și-a lovit superiorul.

100 de zile de muncă în folosul comunității

Dar, acesta nu va ajunge în închisoare, pentru că judecătorii au suspendat executare pedepsei și l-au obligat să execute 100 de zile de muncă în folosul comunității la o școală din Drajna, conform știrileprotv.

Incidentul a avut loc în noiembrie 2019, în timp ce era de serviciu, iar la subunitate de pompieri din București se aprinsese focul pentru grătar. Șeful de tură nu a fost de acord cu ce se petrece și a convocat toți pompierii pe platforma unității.

Și-a luat la bătaie șeful

Dar, acel pompier, care avea funcția de plutonier ajutant, nu a vrut să se prezinte la ședință, drept pentru care i s-a întocmit un raport. Pentru că știa că riscă să fie sancționat, i-a cerut explicații șefului de tură, cu care se înțelesese destul de bine până la acel moment. Apoi, s-a năpustit asupra superiorului, l-a îmbrâncit, l-a doborât la pământ și l-a imobilizat cu genunchii.

După acest incident, el a fost retrogradat și a trecut în rezervă, având acuzații de ordin penal și a fost condamnat definitiv.

Acesta este precaut de acum înainte pentru că știe că orice încălcare a rigorilor pedepsei cu suspundare i-ar putea aduce acuzații noi și ar putea ajunge în spatele gratiilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`