Scandal între vecini din cauza câinilor. Un tânăr a fost arestat după ce a aruncat cu cocktailuri Molotov spre casa rivalilor

Scandal între vecini din cauza câinilor. Un tânăr a fost arestat după ce a aruncat cu cocktailuri Molotov spre casa rivalilor
Foto: Pixabay

Doi vecini din Craiova au avut o dispută din cauza animalelor de companie, iar unul dintre ei a aruncat două cocktailuri Molotov spre locuința și cele două mașini ale rivalilor, fiind în cele din urmă arestat, potrivit Stirileprotv.ro.

Tânărul arestat aruncase cu cocktailuri Molotov spre casa vecinilor

Cocktailuri Molotov au fost aruncate în timpul nopții. Alarmați de zgomotele puternice, vecinii i-au alertat pe proprietari. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, care au filmat o flacără arzând preț de câteva secunde.

O persoană din familia a cărei locuință a fost vizată de sticlele incendiare susține că individul respectiv aruncase și spre geamuri, dar acestea nu s-au spart. Sticlele au aterizat în grădină.

Scandalul a început de la câini

Scandalul dintre cele două familii a luat naștere în urmă cu câteva luni. Câinele persoanei arestate între timp l-ar fi mușcat pe patrupedul celeilalte familii.

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a precizat că individul arestat are 29 de ani și este cercetat acum pentru distrugere.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`