Scandal de corupție în Germania: Vicepreședintele grupului parlamentar CDU, acuzat de procurori că a primit mită de la producătorii de măști

Scandal de corupție în Germania: Vicepreședintele grupului parlamentar CDU, acuzat de procurori că a primit mită de la producătorii de măști
sursa foto: Facebook

Vicepreședintele grupului parlamentar CDU / CSU, Georg Nüßlein, este suspectat într-un dosar de corupție, proccurorii acuzându-l că a obținut ilegal comenzi de la un producător de măști.

Nüßlein ar fi intermediat comenzile de la un producător de măști pentruguvernulfederal și guvernulstatului bavarez pentru o comisie. Pentru aceasta, se spune că a primit un comision generos și că nu a impozitat venitul.

Anchetatorii percheziționează birourile membrului CSU Georg Nüßlein conform informațiilor „ntv”. Imunitatea sa parlamentară a fost ridicată anterior.

Bundestag a ridicat imunitatea membrului CSU Georg Nüßlein. Executarea deciziilor de percheziție și sechestru judiciar a fost aprobată.

Parchetul din München a confirmat agenției de știri Reuters că dovezile au fost căutate în 13 obiective. Este vorba despre suspiciunea inițială de luare de mită.

Potrivit unui raport al radiodifuzorului RTL, se spune că Nüßlein a intermediat un producător de măști pentru guvernelr federale și bavareze pentru o comisie. Nu ar fi trebuit să plătească impozit pe comision.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:30 - Adrian Oros (FD): Simion, doar un motiv de ceartă, acum, între Ciolacu și Ciucă. Fiecare încearcă să-l folosească, dar scopul final este să guverneze împreună (VIDEO)
19:27 - Premieră în România: B1 TV va difuza documentarul ”America Alege: Vicepreşedinţii” (The VP Choice: Vance vs. Walz), sâmbătă, ora 23:00 (VIDEO)
19:18 - Turiștii s-ar putea să fie nevoiți să plătească o taxă de intrare de 5 euro în Catedrala Notre-Dame din Paris, începând cu luna decembrie
19:04 - Un cămin din Iași a organizat un concurs pentru studenți. Ce premiu pot câștiga cei care își decorează cel mai frumos camera
18:57 - Simona Spătaru (USR) a explicat cum ar putea să se fraudeze voturile la alegeri: „Și eu întrebam ce este suveica asta. Uite, a explicat un PSD-ist foarte clar”
18:51 - De ce îngăduie Dumnezeu suferința copiilor? IPS Teodosie: „E şi din cauza părinţilor. Fac păcate grele fără să se gândească la copii”
18:37 - Uleiul din ficat de cod: Soluția care a avut beneficii surprinzător de clare pentru sănătate, chiar dacă e din alt secol
18:29 - Cabral, martorul fenomenului uluitor de la malul mării. Prezentatorul TV a filmat totul: “Nu-mi dau seama cum” (VIDEO)
18:21 - Tudose s-a întâlnit cu Hrebenciuc la un restaurant de lângă sediul PSD / Becali declarase că Hrebenciuc l-a rugat să-l ajute pe Simion să ajungă în finala prezidențială (VIDEO)
17:58 - Bărbat arestat după ce și-a bătut și și-a umilit soția și copiii. Pe fiica sa vitregă ar fi agresat-o chiar și sexual