Satu Mare: Autoturism cu 4 pasageri, scufundat într-un șanț cu apă. 3 persoane și-au pierdut viața

Satu Mare: Autoturism cu 4 pasageri, scufundat într-un șanț cu apă. 3 persoane și-au pierdut viața
Sursa Foto: PortalSM

Accident rutier grav în Băbășești, Satu Mare, sâmbătă dimineață. Un autoturism a derapat și s-a scufundat într-un șanț plin cu apă. Autoturismul s-a scufundat complet, iar autoritățile s-au mobilizat pentru a salva viața celor 4 pasageri. Dintre victime, doar unul a reușit să se autoevacueze.
3 persoane, dintre care două femei și un copil de 14 ani, și-au pierdut viața, potrivit obiectiv-sm.ro. Pompierii au extras celelalte trei victime din mașină și le-au predat echipajelor medicale. Din păcate, personalul medical a putut doar constata decesul acestora.

Filmul tragediei de la Băbășești

Tragedia a avut loc pe Drumul Județean 109L din județul Satu Mare, în zona localității Băbășești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 09:30, când o șoferiță de 40 de ani a pierdut controlul volanului în condiții neclare. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț plin cu apă de-a lungul drumului.

Pasagerul care a reușit să se salveze este fiica șoferiței, în vârstă de 17 ani.

„Echipaje militare ale Detașamentului de pompieri Satu Mare intervin cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și terapia intensiv mobilă la extragerea pasagerilor aflați într-un autoturism derapat într-un șanț plin cu apă”, au precizat cei de la ISU Satu Mare. „Din primele informații, la sosirea pompierilor la fața locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singură persoană din cei 4 pasageri, reușind să se autoevacueze”, au precizat cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`