Șase traficanți străini au fost prinși când vindeau droguri tinerilor, la Mamaia

Șase traficanți străini au fost prinși când vindeau droguri tinerilor, la Mamaia
Sursa Foto: DIICOT

Unsprezece persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri, după ce în posesia lor au fost găsite în cadrul unui festival ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia, cantităţi din diferite substanţe interzise.

Mai mult decât atât, aceștia ar fi promovat vânzarea drogurilor prin intermediul unor aplicații de mesagerie, precizând preţurile pentru fiecare tip de drog.

Șase cetățeni străini care vindeau droguri la Sunwaves au fost arestați preventiv

Şase dintre persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind prezentaţi Tribunalului Constanţa care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, notează stirileprotv.ro.

„Din cercetări a reieşit că bănuiţii ar fi introdus în România, transportat, depozitat şi deţinut cantităţi însemnate de droguri de risc şi de mare risc, în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, la data de 27 aprilie, la ore şi în locaţii diferite, fiind prinşi, în flagrant delict, în timp ce comercializau astfel de substanţe. De asemenea, aceştia ar fi promovat vânzarea drogurilor prin intermediul unor aplicaţii de mesagerie, precizând preţurile pentru fiecare tip de drog”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, au fost făcute patru percheziţii domiciliare fiind găsite şi ridicate 300 de comprimate de ecstasy, 70 de comprimate 2 CB („pink cocaine”) şi 100 de grame de cocaină, 50 de grame de ketamină, 10 grame de haşiş şi 10 doze de metamfetamină.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`