Șapte suporteri români de fotbal, opriți de poliția greacă să intre în țară. Ei aveau asupra lor mai multe cuțite în timp ce mergeau la un meci din Pireu

Șapte suporteri români de fotbal, opriți de poliția greacă să intre în țară. Ei aveau asupra lor mai multe cuțite în timp ce mergeau la un meci din Pireu

Șapte suporteri români de fotbal care intenționau să ajungă cu o dubă la Pireu pentru a asista la meciul Olympiakos Pireu și echipa belgiană Genk au fost opriți joi de poliția greacă la graniță și reținuți, transmite publicația Skai.

Românii aveau asupra lor mai multe cuțite, așa că poliția elenă le-a interzis intrarea în țară. Ei veneau de la un club românesc înfrățit cu Genk.

În cadrul verificării autovehiculului în care se deplasau la intrarea în țară prin stația de frontieră Promahona Serres, au fost găsite și confiscate:

2 cuțite,

1 instrument multiplu cu un cutit,

23 de spray-uri,

1 mască tip „față integrală”,

echipament de box (brățări, brațe),

cămașă, eșarfă și alte articole care poartă însemnele unui club sportiv străin.

Românii vor fi duși vor fi anchetați de Procuratura din Serres.

Olympiakos Pireu o primește pe Genk joi seară într-un meci pentru calificarea în etapele superioare ale Europa League.

Meciul dintre AEK Atena și Dinamo Zagreb, din preliminariile Ligii Campionilor, a fost amânat după ce un fan a fost înjunghiat mortal în capitala Greciei.

Suporterul grec, în vârstă de 29 de ani, a murit în urma unor încăierări între fanii rivali în fața stadionului Agia Sophia al lui AEK, într-o suburbie din nordul Atenei, luni seara.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`