Salariul lui Klaus Iohannis, comentat de Dumitru Dragomir. „Eu mă gândesc cu groază la Iohannis”

Salariul lui Klaus Iohannis, comentat de Dumitru Dragomir. „Eu mă gândesc cu groază la Iohannis”
Foto: Captura video YT

Salariul lui Klaus Iohannis a fost comentat de Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii “MAX Profeţiile lui Mitică”. Totodată, Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) are o mare temere legată de actualul preşedinte.

Ce spune Dumitru Dragomir de salariul președintelui

Dragomir consideră că salariul încasat lunar de şeful statului este destul de mică, potrivit Fanatik.
„Salariul de 17.000 de lei pe care îl are Klaus Iohannis mi se pare destul de mic, dar aşa am fost noi, în decursul istoriei”, a spus Dumitru Dragomir, la „MAX Profeţiile lui Mitică”.
Totodată, fostul şef al LPF a criticat atitudinea tradiţională pe care românii au avut-o faţă de foştii președinți.
„După ce un conducător a căzut sau i-am luat noi gâtul, vrem să-i luăm şi istoria. Băsescu este primul preşedinte al lumii, după ce şi-a terminat mandatul prezidenţial, căruia nu numai că i-au luat casa, dar i-au luat şi paza. Cum să faci asta? Vine un nebun, care e nemulţumit, pentru că în funcţia asta nu poţi să mulţumeşti tot poporul. Cum să-l laşi fără pază, chiar dacă o fi făcut greșeli?”, a mai spus Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

„Eu mă gândesc cu groază la Iohannis”

Acesta a mai dezvăluit că se teme că actualul președinte al României, Klaus Iohannis, va avea şi el de suferit după ce îşi va încheia mandatul.
“Eu mă gândesc cu groază la Iohannis, când termină. Dacă nu ocupă vreo funcţie pe undeva, mă gândesc cu groază la el, mai ales că el a făcut două gesturi nemaipomenite. Iohannis i-a dat afară pe Coldea şi pe Kovesi. Ăsta e act de mare curaj”, a spus Dragomir.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`