Salarii de peste 3.000 de euro la Târgurile de Crăciun din Austria și Germania. Ce venituri încasează angajații târgurilor din România

Salarii de peste 3.000 de euro la Târgurile de Crăciun din Austria și Germania. Ce venituri încasează angajații târgurilor din România

De Crăciun, când sunt deschide căbănuțele cu diferite produse,este nevoie de angajați care pot lucra atât part-time, cât și full-time.

Salarii la Târgurile de Crăciun

Pentru cei care vor să aibă un astfel de loc de muncă, dar în străinătate, precum în Austria sau Germania, pot primi între 3.000 și 3.500 de euro, conform Adevărul.

Cei care nu vor să plece din țară, pot găsi un astfel de loc de muncă în Târgurile de Crăciun din București, Craiova, Sibiu, Brașov și Timișoara, iar salariile sunt cuprinse între 600 și 900 de euro.

Și magazinele de tip insulă cu produse de Crăciun din centrele comerciale sunt în căutare de angajați și promit salarii între 900 și 1.200 de euro pentru un program full-time, între orele 10-22. Totodată, se caută și animatori pentru petrecerile de copii, care pot primi venituri între 500-700 de euro. Consilierii de vânzări din magazinele în care se vând decorațiuni de Crăciun pot primi între 500 și 700 de euro.

Personal suplimentar pentru pregătirile târgurilor

Tâgurile de Crăciun din România sunt foarte atractive și pentru turiștii, fiind ocazii potrivite pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi,dar și pentru a degusta preparatele tradiționale românești. Astfel, în fiecare an, primăriile încearcă să organizeze spectacole și concerte cât mai atractive, dar pregătirile necesită personal suplimentar și trebuie să se recruteze noi angajați.

Chiar dacă mai este aproximativ o lună până la Crăciun, Târgurile din Sibiu și Craiova și-au deshis porțile din 17 noiembrie, iar în Timișoara, Brașov și București se vor deschide pe 30 noiembrie. Turiștii pot vizita aceste târguri până la începutul lunii ianuarie 2024.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`