Autoritățile sunt ÎN ALERTĂ! Doi indivizi care au jefuit o sală de jocuri, ÎN LIBERTATE. Au amenințat angajata cu un PISTOL

Autoritățile sunt ÎN ALERTĂ! Doi indivizi care au jefuit o sală de jocuri, ÎN LIBERTATE. Au amenințat angajata cu un PISTOL
Foto: Pixabay

Doi indivizi care au jefuit o sală de jocuri din Cluj sunt căutați de oamenii legii. Ei au sustrs suma de 7.000 de lei, după ce au amenințat angajata cu un cuțit și un pistol.

DOAMNE, CE TRAGEDIE! OANA ROMAN A FOST GĂSITĂ ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE! DIN PĂCATE A FOST PREA TÂRZIU! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

”Poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară cercetări pentru identificarea şi depistarea unor persoane care, în cursul dimineţii, au pătruns într-o sală de jocuri de pe raza municipiului

Cluj-Napoca şi, sub ameninţarea casierei, au reuşit să sustragă circa 7.000 de lei”, a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Cluj.

PROFEȚIA MOMENTULUI! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! ESTE VORBA DESPRE MAREA CÂNTĂREAȚĂ! FANII ȘI-AU LUAT RĂMAS BUN (GALERIE FOTO)

Acum, autoritățile încearcă să îi găseasă pe cei doi suspecți, transmite News.ro.

DOLIU ÎN MUZICA POPULARĂ! REGRETE ETERNE PENTRU IONUȚ DOLĂNESCU! IMAGINI ȘOCANTE DE LA CIMITIR (GALERIE FOTO)

”În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul Penal”, au mai transmis poliţiştii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`