SAGA Festival. Organizatorii au luat măsuri suplimentare de securitate

SAGA Festival. Organizatorii au luat măsuri suplimentare de securitate
Sursa Foto: Saga Festival

Festivalul SAGA, organizat anul aceata de ROMAERO, urmează să înceapă.

Organizatorii se așteaptă să fie în jur de 50 de mii de participanți, fapt pentru care au luat măsuri suplimentare pentru securitate. Aceștia au încheiat un parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, dar au dezvoltat și o aplicație prin care oamenii pot anunța dacă au nevoie de ajutor, conform Știrilor Pro Tv.

Cum se folosește aplicația

Festivalul SAGA a ajuns la cea de-a treia ediție. În aplicația festivalului a fost introdusă o funcție nouă, ci anume un buton pentru urgențe, pe care îl pot apăsa participanții în cazul în care au o problemă.
„Dacă se întâmplă să ai o situație neplăcută sau te simți rău, poți accesa acest buton, după ce activezi locația ca să te putem localiza. Marchezi butonul de text, adică poți da un mesaj sau suni, iar noi te putem găsi în câteva minute pentru a afla exact unde ești și a-ți acorda primul ajutor în funcție de problema pe care o ai”, informează Ana-Maria Hâncu, PR manager Saga.
Organizatorii au încheiat un parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, iar securitatea în perimetrul festivalului va fi sporită.
„Activități de menținere a ordinii publice vor fi desfășurate atât în zona festivalului cât și pe principalele rute care duc spre festival. La Gara de Nord, la Aeroportul Otopeni precum și în Centrul Vechi al Capitalei”, a spus Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Polițiștii vor patrula încontinuu

În trecut au existat incidente neplăcute, iar cei de la Antidrog au mobilizat un număr mare de polițiști care vor patrula încontinuu în zilele festivalului.
„Dacă observați în jur persoane sub efectul unor substanțe, evitați contactul direct pentru că orice conflict minor poate escalada. Vă dorim să petreceți în siguranță și vă asigurăm că cele mai frumoase amintiri sunt cele pe care ți le amintești a doua zi”, a transmis Iuliana Teodorescu, Comisar Șef la Antidrog.
Printre invitații care vor urca pe scenă în acest an se numără Skrilex, LIL NAS și Wiz Khalifa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`