Șacalul rămâne în arest preventiv pentru uciderea celor două femei. Decizia este definitivă

Șacalul rămâne în arest preventiv pentru uciderea celor două femei. Decizia este definitivă
Sursa foto: Pixabay

Șacalul, bărbatul acuzat de uciderea celor două femei în Constanța, rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile, iar decizia magistraților esre definitivă.

Trebuie să plătească 500 de lei

Curtea de Apel Constanța a respins contestația Șacalului. În plus, el și concubnia lui trebuie să plătească fiecare câte 500 de lei pentru cheltuielile judiciare din procesul de contestație, pentru avocații acordați din oficiu, conform știrileprotv.

Tribunalul Constanța a decis, în urmă cu opt zile, arestarea celor doi pentru 30 de zile, dar decizia a fost atacată la Curtea de Apel Constanța.

Cererea a fost judecată, marți, dar Șacalul nu s-a prezentat în instanța, fiind doar partenera lui.

Șacalul ar fi vrut să însceneze scenele unei alte persoane

Procurorii au prezentat cazul celor două femei ucise în Constanța, iar suspectul reținut a cunoscut victimele pe internet, ele oferind servicii sexuale. Scopul lui a fost să le fure mașinile celor două, dar și alte bunuri și bani. Femeile au fost sugrumate și jefuite după ce le-a ucis.

Ba mai mult, anchetatorii cred că suspectul încerca să însceneze toate faptele unei alte persoane, iar acțiunile sale susțin ipoteza. El a refuzat să dea declarații în fața anchetatorilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`