Șacalul nu a ajuns în instanță. Partenera lui cere eliberare pentru că are emoții

Șacalul nu a ajuns în instanță. Partenera lui cere eliberare pentru că are emoții
(FOTO- Pixabay)

Șacalul, principalul suspect în uciderea celor două femei din Constanța, cere să fie cercetat în arest la domiciliu și nu recunoaște că le-a ucis pe Delia și Denisa.

Șacalul a invocat motive medicale

Neculai Mitrea, poreclit Șacalul, nu a mai ajuns la Curtea de Apel Constanța pentru că a invocat motive medicale. Spune că îl doare piciorul și primește tramentament la spitalil Penitenciarului Poarta Albă, conform știrileprotv.

Dar, a fost adusă partenera criminalului, doar că nu a oferit niciun răspuns.

Șacalul a cerut arest la domiciliu, dar avocatul din oficiu al acestuia nu a argumentat motivul solicitării.

Între timp, avocata concubinei Șacalului a cerut pentru aceasta control judiciar pentru că nu mai are un contract de închiriere valabil și nu are cum să stea în arest la domiciliu. Avocata a spus că femeia a fost controlată de emoțiile și sentimentele pe care le avea față de Șacal.

Copiii femeii vor fi duși, astăzi, la medicină legală pentru că există suspiciuni ca aceștia să fi fost drogați.

Anchetatorii au descoperit că Șacalul distribuia pe internet conținut pentru pedofili. Astăzi, au apărut și imagini care arată că bărbatul era urmărit de poliție, după ce nu a oprit la indicațiile agenților rutieri, în momentul în care a făcut accident cu mașina Denisei.

Vinovat pentru abuzuri sexuale

Șacalul a mai avut și alte antecedente. Încă de la vârsta de 17 ani a întreținut relații intime cu o fată de 12 ani, iar în 2016 a violat o adolescentă de 15 ani, cu dizabilități. După această infracțiune a fost condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare.

Șacalul susține în continuare că el nu este vinovat pentru nicio acuzație care i se aduce.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`