S-au încheiat alegerile problematice din Costinești: Unul dintre candidați a câștigat Primăria la o diferență extrem de mică

S-au încheiat alegerile problematice din Costinești: Unul dintre candidați a câștigat Primăria la o diferență extrem de mică
Epava din stațiunea Costinești, România / Foto: Hepta.ro

Au apărut rezultatele finale la alegerile din Costinești de duminică, 8 iulie. Dumitru Jeanu a câștigat un nou mandat de primar cu 12 voturi în fața contracandidatului Gheorghe Mechenici.

Se știe cine e primarul în Costinești

Din cele 2.026 de voturi exprimate în cele două secții din comuna Costinești în cadrul scrutinului, Dumitru Jeanu, de la PSD, a primit în cele două secții un număr de 1020 de voturi, Gheorghe Mechenici, de la PNL, – 1008 voturi, Călin Mugurel Radu, de la AUR, – 64 de voturi. 12 voturi din ambele secții de votare sunt nule, potrivit ziuaconstanța.ro.

Autoritatea Electorală Permanentă a informat, duminică seara, că votarea în cele două secţii deschise cu ocazia organizării alegerilor pentru funcţia de primar în Circumscripţia 29 – Costineşti, judeţul Constanţa, s-a încheiat la ora 22,00.AEP reaminteşte că anularea alegerilor din data de 9 iunie, organizate în Circumscripţia electorală nr. 29 – comuna Costineşti, pentru funcţia de primar şi repetarea acestora, în data de 7 iulie, a fost dispusă printr-o hotărâre a Biroului Electoral Central.

„Datele privind prezenţa la vot pot fi vizualizate prin afişarea pe pagina de internet a AEP – https://prezenta.roaep.ro, pentru fiecare secţie de votare, a numărului de alegători care s-au prezentat la vot, pentru fiecare scrutin în parte.

Rezultatele înscrise în procesele-verbale întocmite de către birourile electorale ale secţiilor de votare pot fi consultate pe aceeaşi pagină, imediat după întocmirea acestora”, menţionează AEP.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Ministrul Sebastian Burduja a convocat Comandamentul Energetic „cu toți cei implicați în rezolvarea situației de la Galați”
23:33 - Procurorul cere șase ani de închisoare pentru Matteo Salvini, vicepremierul Italiei, în dosarul deschis în 2019. Premierul Giorgia Meloni a reacționat dur
23:12 - Bărbat arestat după ce și-ar fi agresat sexual fiica vitregă, în Dâmbovița
22:52 - NATO putea face mai multe pentru a preveni războiul din Ucraina, spune Jens Stoltenberg: „Pentru a-i pune capăt, va trebui să existe din nou dialog cu Rusia”
22:32 - Accident groaznic în județul Teleorman. O persoană a murit și alte cinci au fost rănite / Una dintre victime a fost preluată cu elicopterul SMURD
22:11 - Ministrul de externe din Israel îl acuză pe Josep Borrell că „amintește de cei mai răi antisemiți din istorie”. Șeful diplomației UE criticase un atac israelian din Gaza
21:39 - Nicolae Ciucă: Am ajuns la Galați, în zonele lovite de calamitate și voi rămâne aici peste noapte. Solidaritatea și compansiunea fac o comunitate puternică (FOTO, VIDEO)
21:18 - Inundațiile au făcut prăpăd în estul României. Imagini cutremurătoare din Galați, județul care se confruntă cu cea mai dificilă situație (FOTO)
20:58 - George Stângă (PNL), despre inundațiile din Galați: Zona nu este la primul eveniment de acest fel. Cei responsabili nu au învățat nimic. Prefectura și Consiliul Județean au dat dovadă de un amatorism ieșit din comun (VIDEO)
20:32 - România, victorie dramatică împotriva Chinei în Cupa Davis. Cezar Crețu a adus punctul decisiv, după un nou succes în trei seturi