S-a aflat ce cuplu va părăsi emisiunea Insula Iubirii, în ediția de miercuri. Toți au rămas uimiți când au auzit că despre ei este vorba

S-a aflat ce cuplu va părăsi emisiunea Insula Iubirii, în ediția de miercuri. Toți au rămas uimiți când au auzit că despre ei este vorba
Sursa foto: Captura video Youtube / @Insula Iubirii

S-a aflat cuplul care va părăsi Insula Iubirii în ediția de miercuri a emisiunii.

Ce cuplu va părăsi, miercuri, Insula Iubirii

Se pare că ar fi vorba despre cuplul format din Claudiu și Simona, conform Cancan.

În teaserul prezentat marți seara, pentru ceea ce va urma în emisiunea de miercuri, apare Radu Vâlcan, unde informează un cuplu că testul s-a încheiat pentru cei doi, însă nu arată chipurile concurenților, ci doar câteva detalii.

„Testul ajunge la cel mai fierbinte nivel de până acum. Te rog frumos să îți faci bagajele, să îți iei la revedere de la cei din vilă. Am să te aștept la ultima ceremonie a focului pentru tine. Pentru voi testul insulei se va încheia în această seară. Răspunsul final o să îl aflați acum, în această seară. Plecați de pe insulă împreună, singuri sau alături de un alt partener”, le-a spus Radu Vâlcan celor din vilă.

Anunțul făcut de prezentator i-a șocați pe cei din casă, atunci când numele celui care trebuie să își facă bagajele a fost rostit: „Am fost toți șocați”, a spus ispita Maria.

Ce detalii au ieșit la iveală

În teaser sunt arătate niște imagini de la bonfireul final, în care apare piciorul tremurând al unei concurente. Privind atent la pedichiura acesteia, se observă că este una neagră, iar la Insula Iubirii o singură concurentă are o astfel de pedichiură, și anume, Simona.

La o privire mai atentă cu cadrul ce prezintă piciorul concurentei se mai observă un mic detaliu. Pe piciorul acesteia se prefigurează un tatuaj. Deși în cadrul prezentat acest detaliu abia se observă, este clar că vorbim despre un tatuaj pe picior. Acest indiciu indică tot către Simona, fiind singura fată cu un tatuaj în această zonă.

Prin urmare, Simona și Claudiu o să părăsească Insula Iubirii în următorul episod, conform indiciilor oferite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`