Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari de frontieră a murit. 5 copii au rămas orfani

Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari de frontieră a murit. 5 copii au rămas orfani
Sursa foto: Freepik

Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari de frontieră, în 3 octombrie, în timp ce se afla la furat de lemne și a trecut înot frontiera, fără să știe, a murit după două săptămâni de chinuri.

A lăsat orfani 5 copii

Fiul lui de 19 ani, care suferă de autism, alături de care a mers la furat de lemne, este în continuare reținut în Bulgaria. Bărbatul a murit pe patul de spital, după două săptămâni de agonie, conform Libertatea.

Familia sa spune că nu era prima dată în care mergea după lemne, având în vedere că avea singur grijă de cei cinci copiii după ce soția sa a murit de leucemie.

Rudele lui spun că nu s-ar fi opus reținerii atunci când a fost văzut în timp ce tăia arbori de pe malul Duunării, din județul Teleorman.

A mers la furat de lemne

Reamintim că bărbatul și fiul lui au mers în 3 octombrie cu căruța pe insula de pe Dunăre, cunoscută sub numele ostrovul Srednyak, pentru a face rost de lemne.

După ce a fost împușcat, polițiștii bulgari au fost cei care au chemat ambulanța. Bărbatul a fost adus pe malul românesc de către pompieri cu o barcă, fiind ulterior transportat cu ambulanța la spitalul din Alexandria. El a ajuns în comă profundă la spital, a fost stabilizat și transferat în București, dar încă de la început șansele sale de supraviețuire au fost foare scăzute, iar joi, 17 octombrie, a decedat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:02 - Fiica Oanei Roman are salariu la 10 ani. Din ce își câștigă banii
21:56 - Avocații lui Nelu Tătaru, după perchezițiile din biroul de la spitalul din Huși: Au durat mai mult de șapte ore. Nu s-a găsit nicio bancnotă / S-a găsit o găină, nu s-au găsit ouăle. Nu era găina din anchetă (VIDEO)
21:54 - Mihai Ghigiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: “În Consiliul General, PSD va vota pentru acest referendum/ Guvernul nu va da OUG” (VIDEO)
21:52 - 10 alimente cu „zero calorii”, recomandate persoanelor care vor să piardă din greutate
21:24 - Raluca Turcan, despre schema nou-lansată pentru industria cinematografică: Statul ungar a câștigat 1,2 miliarde de euro în urma unei scheme similare. Noi anticipăm în perioada următoare peste 370 de milioane de euro (VIDEO)
21:24 - Cât costă un abonament la sală în România. Sunt mai scumpe decât în Vest
21:23 - Poliția Română a confirmat că cei trei copii dați dispăruți au fost depistați alături de tatăl lor în Serbia: „La acest moment, minorii sunt în afara oricărui pericol”
21:02 - Sondaj CURS: Patru candidați cu șanse să intre într-un tur 2 împotriva lui Marcel Ciolacu la prezidențiale. PSD și PNL, pe primele poziții la parlamentare
20:57 - Raluca Turcan, despre referendumul lui Nicușor Dan: Să dăm o Ordonanță de Urgență, să fie secțiile de votare suprapuse și să sprijinim o consultare a bucureștenilor, care este necesară pe niște chestiuni foarte importante (VIDEO)
20:48 - Dorian Popa, surprins în compania noii sale iubite. Declarațiile artistului despre actuala sa relație: „Am dreptul să îmi găsesc fericirea”